X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne jakas anomalia?
Odpowiedz

jakas anomalia?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b3fb1a16285179ba33329521d97d67e9.png

zrobiłam dzis rano test ciążowy z czystej ciekawosci , bo przecież w moim przypadku przy takim wykresie to niemozliwa jest ciąża i wyszła blada kreska - bardzo blada ale od razu, pewnie to jakas torbiel czy cos:((

kita lubi tę wiadomość

• Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zrób BHCG. Widziałam już wykresy na których w ogóle nie wyznaczyło owulacji, a ciąża była. Test z krwi wszystko wyjaśni. Jeśli wyjdzie negatywny to może warto pójść do lekarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:01

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu anomalia :)
    Jedz na bete to się przekonasz Niecierpliwa Pola ma racje :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam jeszcze jeden i znow bladzioch albo mam testy do dup... albo naprawde cos sie dzieje , kazalam mężowi kupic innej firmy w patece bo te co mam to z allegro

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób z apteki :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud a masz pempino?one nie raz sie mylą te z allegro.Niech mąż kupi dwa różniej firmy..Kciukam .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test z krwi !! Szkoda kasy na bladziochy i złudne nadziej ;) a krew wszystko wyjaśni! Trzymam kciuki. Wykresem się nie sugeruj! Nie raz wychodzą na nich bujdy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura Ci spada, wiec to raczej niemozliwe zeby byla ciaza, ewentualnie zrobic test z krwi, chociaz przy takiej tempce to raczej biochemiczna albo inna.

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu nie za testowałaś?

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test zrobiłam jeden z apteki firma alpha med i jeden z allegro, na pierwszym cos widac ale bardzo bladego drugi chyba calkowicie czysty, wiec jednak to jakas pomyłka, tak jak myslałam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ