Jakie kosmetyki i środki czystości polecacie?
-
Jakiś czas temu nauczyłam się czytać składy kosmetyków, polecam każdemu bo nie jest to takie trudne i przynajmniej mozna odsiac kosmetyki wartościowe od tych o kiepskim składzie. I dziwo bardzo czesto droższe oraz mocno reklamowane kosmetyki nie są lepsze od tych tańszych.
Kilka dobrych składowo firm
Ecolab
Organique
Clochee
Cztery Szpaki - polecam tutaj szczególnie ich peelingi bo zapachy mają boskie.
Naturalne środki czystości ma natomiast polska firma Yope, szkoda tylko ,ze jest tak trudno dostepna stacjonarnie. Można dostac miedzy innymi w Darmarsklep https://darmarsklep.plWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 09:42
-
Vienne wrote:Jakiś czas temu nauczyłam się czytać składy kosmetyków, polecam każdemu bo nie jest to takie trudne i przynajmniej mozna odsiac kosmetyki wartościowe od tych o kiepskim składzie. I dziwo bardzo czesto droższe oraz mocno reklamowane kosmetyki nie są lepsze od tych tańszych.
Kilka dobrych składowo firm
Ecolab
Organique
Clochee
Cztery Szpaki - polecam tutaj szczególnie ich peelingi bo zapachy mają boskie.
Naturalne środki czystości ma natomiast polska firma Yope, szkoda tylko ,ze jest tak trudno dostepna stacjonarnie.
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Oj jest wiele dobrych marek kosmetyków naturalnych, które warto jest wypróbować, ogolnie polecam Vianek i Aloesove od Sylveco, fajne produkty i przede wszystkim naturalne. Szczególnie mogę polecić ich kosmetyki do pielęgnacji włosów.
Jeśli szukasz czegoś do pielęgnacji twarzy, polecam kosmetyki naturalne do twarzy od Resibo. Jest to nieco wyższa pólka, ale osobiście widze zdecydowaną róznice w stanie mojej skóry po tym, jak wprowadziłam tę pielęgnację.
Świetny jest szczególnie ich aktywny krem miejski. Skóra jest nawilżona, nie przetłuszcza mi się tak jak wczesniej, nie jest uwrażliwiona oraz wygląda o wiele, wiele lepiej:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2022, 14:21
-