Jakie tabletki uspokajające przy staraniach?
-
Hej Wam. Czy wiecie może jakie tabletki uspokajające są dozwolone przy staraniach? Jestem tak zestresowana staraniami, że codziennie mam bóle brzucha, biegunki okropnie się czuje. Wiem, że w takich warunkach ciężko zajść w ciążę, więc chciałabym spróbować jakieś tabletki. Brałam już destresan, positivum, piłam melise l cwiczylam jogę i nic nie pomaga
-
nick nieaktualnyOlliiii wrote:Hej Wam. Czy wiecie może jakie tabletki uspokajające są dozwolone przy staraniach? Jestem tak zestresowana staraniami, że codziennie mam bóle brzucha, biegunki okropnie się czuje. Wiem, że w takich warunkach ciężko zajść w ciążę, więc chciałabym spróbować jakieś tabletki. Brałam już destresan, positivum, piłam melise l cwiczylam jogę i nic nie pomaga
A może wizyta u psychologa, grupy wsparcia?
Z tkaich leków potem ciężko wyjść. -
Jestem umówiona już do psychologa, ale szczerze to już 2 razy odmawialam wizytę, nie mogę się przemoc żeby pójść
-
Olliiii wrote:Jestem umówiona już do psychologa, ale szczerze to już 2 razy odmawialam wizytę, nie mogę się przemoc żeby pójść
-
Trochę badań zrobiłam, wyszły mi dwie mutacje mthfr, nic więcej. Robiłam na czynnik v Leiden, zestaw ciążowych badan czyli tokso, cytomegalia itp, ANA
-
Po 2 poronieniu ginekolog nic nie zalecał oprócz badania na trombofilię, resztę robiłam na własną rękę z tego co wyczytałam na ovu
-