Jęczmień zielony zamiast witamin w tabletkach???
-
Witajcie,
Czy któraś z Was stosuje młody jęczmień zielony? Czytam o nim, że ma bardzo dużo witamin i czasami pomaga nawet schudnąć. Opinie oczywiście są podzielone. Zastanawia mnie czy mogę zstąpić te wszystkie witaminy w tabsach na tylko ten jęczmieńNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny
-
Gdzieś na forum coś jest u zielarek ale jest tam tak dużo wpisów, że ciężko to tam ogarnąć. A mi chodzi dokładnie o jęczmień. Mam nadzieję, że ktoś odpiszeNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualnywiadomo, że co natura dała jest lepsze niż sztuczna chemia, czytałam o nim przed chwilą, bo dopiero teraz pierwszy raz się z tym spotkałam jako jakiś suplement diety. Może i jest lepszy od tabletek. Zawsze można sobie to jakoś przeliczyć co daje Ci więcej witamin. masz skład na opakowaniu leku i w necie możesz sobie doczytać co dokładnie i w jakich ilościach zawiera ten zielony jęczmień .
-
Ja czasami stosuje młody zielony jęczmień. Jest on dobry dla cukrzyków, ponieważ może być alternatywą dla lekarstw przepełnionych chemią. Pomaga on w obniżeniu cukru i cholesterolu we krwi.Ponadto zawarty w nim błonnik pozytywnie wpływa na prace układy pokarmowego. Na pewno jeżeli go zaczniecie brać to wam nie zaszkodzi, ja go stosuję i czuje się dobrze. Więcej o nim możecie poczytać tutaj: http://sprobuj.to/super-foods/146-mlody-zielony-jeczmien-cena.html Ja także kupuje jęczmień z tego sklepu, mają dobrą cenę i jakość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 16:26
-