Jedzonko
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak sobie siedze i mysle, ze moze inny temeat z innej beczki.
Mienowicie przepisy co gotujecie dziewczyny na obiad. Moze w ten sposob troche sie oderwiemy od mysli i ovu ciazy i itp.
A tako wogole zjadla bym cos dobrego.Saramago, kalitria, mycha28, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Jaszczureczko super! Gotowanie to moja pasja. Lubię łączyć i eksperymentować. Dzisiaj na obiad były udka z kurczaka na pęczaku z warzywami. Wszystko zapiekane w jednym naczyniu. Pyszności.
jaszczurka lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja u mojego gaszka odkrylam magiczną pomoc elektrycznych urzadzen jak miksery, blendery, maszynki do mielenia, tarcia. Takie mialam zachcianki na urodziny, imeniny i kupowalismy co mi do glowy przyszlo. I o dziwo jak ja normalnie mam slomiany zapal, tak z nich korzystam dosyc czesto.
Uwielbiam robic zupy kremy, rozne roznosci, marchewkowo-kolendrowa, dyniowa, brokulowa, barszcz a zawsze najlepszy to i tak rosół. za rosól lewa reke bym oddała.
Z drugich dan lubie robic jagniecine w wolnowarze, placki ziemniaczane albo jakas dobra rybke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 19:22
-
nick nieaktualny
-
a ja dzis robiłam takie kotleciki z piersi kurczaka, pieczarek, cebulki, szczypiorku ( pokoroić w kosteczkę) marchewki, sera ( zetrzeć na tarce ), do tego 3 łyżki majonezu, 3 łyzki maki ziemniaczanej i 4 jajka. wszystko mieszamy i smażymy kotleciki bardzo dobre polecam
Saramago, Paula55, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:a ja dzis robiłam takie kotleciki z piersi kurczaka, pieczarek, cebulki, szczypiorku ( pokoroić w kosteczkę) marchewki, sera ( zetrzeć na tarce ), do tego 3 łyżki majonezu, 3 łyzki maki ziemniaczanej i 4 jajka. wszystko mieszamy i smażymy kotleciki bardzo dobre polecam
Mycha28 mam wrażenie,że byłam u Ciebie na obiedzie,bo jadłam dokładnie to samo )mycha28 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Jaszczureczko super! Gotowanie to moja pasja. Lubię łączyć i eksperymentować. Dzisiaj na obiad były udka z kurczaka na pęczaku z warzywami. Wszystko zapiekane w jednym naczyniu. Pyszności.
Unlike ja tez kocham piec jak mam natchienie to placki mam co dzien albo mufink.
U mnie dzisaj co prawda byl Krupnik ledwo co go ugotowalam ( szpital w domu wszyscy chorzy )
na Kolacje picerinki z papryka salami serem
-
Ja na śniadanie robiłam Frittate z piekarnika z kalafiorem, cebulą i salamiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Ja na śniadanie robiłam Frittate z piekarnika z kalafiorem, cebulą i salami
Luknelam w google wyglada super, musze w koncu zaczac eksperymentowac.
Oj zeby tylko czas znalezc to by bylo dobrze. Wiecznie czlowiek zabiegany. -
To jest szybkie jak omlet. Wkładasz co masz w lodówce i dlatego to lubię. Warzywa, szynka, pomidory, ser żółty, feta, zioła. co kto lubi.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:To jest szybkie jak omlet. Wkładasz co masz w lodówce i dlatego to lubię. Warzywa, szynka, pomidory, ser żółty, feta, zioła. co kto lubi.
Tak czy siak musze zrobic. Moze mezus polubi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 20:26
Saramago lubi tę wiadomość
-
Kochana nie robilam z kabaczkiem bo w sklepach w Szkocji tego nie widzialam. Jedynie z cukinia robie reszta trasycyjnie
A dzis zrobilam tylko dlatego ze zostalo mi papryk a juz pomalutku sie wykanczaly i szkoda by mi bylo je jutro wyzucic takie male czyszczonko lodowki zrobilam
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:a ja dzis robiłam takie kotleciki z piersi kurczaka, pieczarek, cebulki, szczypiorku ( pokoroić w kosteczkę) marchewki, sera ( zetrzeć na tarce ), do tego 3 łyżki majonezu, 3 łyzki maki ziemniaczanej i 4 jajka. wszystko mieszamy i smażymy kotleciki bardzo dobre polecam
A na to jogurt naturalny z koperkiem lub szczypiorkiem dawno nie jadłam mniammycha28 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj robię sałatkę z kaszy pęczak z kukurydzą, ananasem i wędzonym serem. Zobaczymy czy to dobre będzie. Lubię też pęczak na słodko. Z bakaliami, cynamonem, sokiem z cytryny i miodem. Może postać w lodówce i być super dodatkiem do jogurtu. W sam raz na smaczną przekąskę lub śniadanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 08:41
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają