Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba zaprzyjaźniłam się z niebieskimi horienami i ta owu to będzie 🔥🔥🔥🔥🤞🤞
Pierwszy raz ruszyła druga kreska i była prawie taka ciemna jak testowa 😮 zawsze na facelle już dawno było widać ze coś się dzieje a horien biały a tu dziś taka niespodzianka i to chwile przed ❤️❤️❤️
Robiłam test Ok 12 na facelle były dwie takie same kreski, a zrobiłam o 18 kolejny i już ta druga była jaśniejsza a na horienie była taka bardzo blada.
Trzymajcie kciuki żeby to było to ❤️❤️❤️
Namisa, Cotakoza, ChocoMonster, Beezi, Emka06, ANGELIKA, A-6, oloska, siesiepy, Ancalime, Basniowa, Mart768, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:dziewczyny pomóżcie. kupiłam mężowi fertistim. że do picia, że lepiej wchodzi, bo mój ogólnie do łykania tabsow to anty. i zonk. ma jakiś grejfrutowy smak, aż mu gębę wykrzywia. podrzućcie inne, podobnie działające, ale najlepiej w formie do picia a jak tabletki to żeby jedna dziennie, bo znając go zapomni dwa razy
Ja sama podpijalam swojemu te Fertistimy, przecież to słodkie jest jak oranżada, zero gorzkości grejpfruta Chyba że jakaś inna partie mieliśmy 😁siesiepy lubi tę wiadomość
-
Mi kobiecy fertistim smakuje jest taki sztucznie pomarańczowy.
Ewiwi niech pije nie marudzi.
Masakra.. strasznie mnie to wkurza takie podejście. Ty się badasz robisz różne dziwne mniej lub bardziej bolesne rzeczy a oni nawet supli nie będą pili bo kwaśne.. wrr.. zasadzilabym takiego kopa w tyłek ze by mnie popamiętał.. to wasze WSPÓLNE starania. Potrzebne zaangażowanie jednej i drugiej strony.
Mój małż na szczęście nie ma tego problemu i sam sobie wszystko kupuje pilnuje i zażywa )Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2022, 20:57
oli23, Namisa, Emka06, natkurka, siesiepy, czarneniebo, Mart768, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:Beezi przykro mi że taka sytuacja cię spotkała 🥺😞 Szczerze nie wyobrażam sobie że miałabym kogokolwiek pytać o plany prokreacyjne, wiedząc jak delikatny jest to temat. Bo ludzie zwykle albo nie chcą i mają dość słuchania tego typu pytan, albo nie moga i tym bardziej jest to niesamowicie bolesne, albo w danym momencie nie planują bo są zajęci innymi rzeczami - we wszystkich tych sytuacjach pytanie jest totalnie niezręczne i niepotrzebne. Ja byłam trzy tygodnie po poronieniu kiedy obca kobieta z rodziny znajomego (wiem że starała się o dziecko długie lata, ponad 5 na pewno bo sama mi o tym opowiedziała) wręczała mi swoje dziecko, żartując żebym się napatrzyła to się zarażę. Było mi turbo przykro wtedy, ale nie chciałam się uzewnętrzniać obcej osobie. Nie znała mojej historii, jednak po kimś takim człowiek spodziewałby się choć odrobine większego wyczucia - na pewno sama spotykała się z takimi nieprzyjemnymi sytuacjami wielokrotnie. Najwidoczniej z czasem ludzie zapominają.
Emka06, Namisa, siesiepy lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Paprota9418 wrote:Mi kobiecy fertistim smakuje jest taki sztucznie pomarańczowy.
Ewiwi niech pije nie marudzi.
Masakra.. strasznie mnie to wkurza takie podejście. Ty się badasz robisz różne dziwne mniej lub bardziej bolesne rzeczy a oni nawet supli nie będą pili bo kwaśne.. wrr.. zasadzilabym takiego kopa w tyłek ze by mnie popamiętał.. to wasze WSPÓLNE starania. Potrzebne zaangażowanie jednej i drugiej strony.
Mój małż na szczęście nie ma tego problemu i sam sobie wszystko kupuje pilnuje i zażywa )Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2022, 21:02
Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Namisa, Choco, dokładnie. Byłam dosyć przygotowana na takie pytania, ze swoich sióstr tylko moja mama nie jest babcią, więc naciski są spore. Ale ze strony kuzynki po in vitro nigdy bym się tego nie spodziewała, łącznie z tekstami o zarażeniu. Jakby to było takie proste, to już bym była zarażona, bo sporo pracuję z dziećmi. 🤷♀️
Na szczęście jestem na początku cyklu, w dość dobrym nastroju, przepracowałam już kolejny nieudany cykl i mam nową nadzieję.
Na pocieszenie mąż nam kupił bilety na te wakacje w styczniu, jak zajdę w tym czasie w ciążę to się będę zastanawiać co robić. 🤷♀️siesiepy, Mart768, Anett93 lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Cześć Dziewczyny, przywitam się i ja, bo chociaż czytywałam regularnie październikowy wątek, to nie miałam odwagi się odezwać 😅
Mam 31 lat, partner 33. Teoretycznie staramy się o dziecko od stycznia 2022. Teoretycznie, bo w zeszłym miesiącu zdałam sobie sprawę, że niekoniecznie robiliśmy to dobrze (owulację mam 4 dni później niż wyliczała to aplikacja, a tylko na niej polegałam). Więc gdzieś juz tam mam za sobą 10 miesięcy starań, a rozczarowań, że się nie udało troszkę więcej (cykle 23-24 dniowe), a patrząc obiektywnie jakbym dopiero zaczynała starania 🙄
W ogóle mało o tym wszystkim wiem.
Jest ryzyko, że mogę podpytywać o głupie rzeczy, albo troche Wam smęcić, wiec wybaczcie i najwyżej ignorujcie 😉
I szczerze trzymam za Was wszystkie kciuki, oby listopad byl szczęśliwy 🤞🧡
Paprota9418, Beezi, siesiepy, ChocoMonster, ELka, Putka2022, Mart768, Anett93, Kil lubią tę wiadomość
-
Ewiwi mój łyka 4 tabletki w sumie, pije czarnuszkę przy której się krzywi ale nic nie komentuje i sok pomidorowy który uwielbia
Beezi działaliśmy dziś popołudniu i jutro jak wrócę z nocki będziemy działać mam nadzieje ze pływaki zdążą się zregenerować chociaż troszkę i dadzą radę 2 razy podrząd )
Ale jak wychodziłam do pracy na nockę to mnie oblało takie ciepło i miałam jeden ogień na policzkach może to to ?
Beezi lubi tę wiadomość
-
Karolajnaa witamy i oby nie na długo !
Teraz jak już wiesz jak to u Ciebie w tym cyklu jest to na pewno uda się w najbliższym czasie !
Trzymamy mocno kciuki za Was 🤞🤞🤞
-
ChocoMonster wrote:Wiesz, nawet jeśli ktoś nie zna Twojej historii, to zadawanie pytań o dziecko jest zwyczajnie bezczelne 🫠 jak dla mnie to nawet na równi z pytaniem o zarobki. No kurczę, nie każdy chce mieć dziecko, nie każdy może mieć dziecko, a jeszcze innego na dziecko nie stać. Różne są przypadki, a czasem mam wrażenie, ze w Polsce to takie normalne pytać o dziecko, nawet jeśli nie masz żadnych głębszych relacji z rozmówcą.
ChocoMonster lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Paprota9418, działajcie, działajcie, trzymam kciuki 🤞😁
Siesiepy, nic nie przepraszaj, tylko szalej z mężem 😉😁
Rica, myślę, że mimo wypracowania jakiegoś cyklowego schematu, za każdym razem coś może się przesunąć, przyśpieszyć czy w ogóle nie wystąpić. Nasz organizm potrafi i czasem lubi zaskakiwać, różne czynniki mogą mieć na to wpływ. Także w sumie jedna wielka niewiadoma.
Cotakoza, ooo jaki śliczny psiak ❤️
Beezi, a jaki kierunek klepnęliście, bo chyba zapomniałam co mówiłaś. Filipiny? Jaki koszt biletów? Za mną chodzi Tajlandia w tym okresie.Paprota9418, Cotakoza, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Emka06 wrote:Oloska, jak po koncercie? 😎 Widzę na insta, że dużo znajomych było też było 😁
Emka06 lubi tę wiadomość
-
oloska wrote:Paprota9418, działajcie, działajcie, trzymam kciuki 🤞😁
Siesiepy, nic nie przepraszaj, tylko szalej z mężem 😉😁
Rica, myślę, że mimo wypracowania jakiegoś cyklowego schematu, za każdym razem coś może się przesunąć, przyśpieszyć czy w ogóle nie wystąpić. Nasz organizm potrafi i czasem lubi zaskakiwać, różne czynniki mogą mieć na to wpływ. Także w sumie jedna wielka niewiadoma.
Cotakoza, ooo jaki śliczny psiak ❤️
Beezi, a jaki kierunek klepnęliście, bo chyba zapomniałam co mówiłaś. Filipiny? Jaki koszt biletów? Za mną chodzi Tajlandia w tym okresie.31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Karolajnaa wrote:Cześć Dziewczyny, przywitam się i ja, bo chociaż czytywałam regularnie październikowy wątek, to nie miałam odwagi się odezwać 😅
Mam 31 lat, partner 33. Teoretycznie staramy się o dziecko od stycznia 2022. Teoretycznie, bo w zeszłym miesiącu zdałam sobie sprawę, że niekoniecznie robiliśmy to dobrze (owulację mam 4 dni później niż wyliczała to aplikacja, a tylko na niej polegałam). Więc gdzieś juz tam mam za sobą 10 miesięcy starań, a rozczarowań, że się nie udało troszkę więcej (cykle 23-24 dniowe), a patrząc obiektywnie jakbym dopiero zaczynała starania 🙄
W ogóle mało o tym wszystkim wiem.
Jest ryzyko, że mogę podpytywać o głupie rzeczy, albo troche Wam smęcić, wiec wybaczcie i najwyżej ignorujcie 😉
I szczerze trzymam za Was wszystkie kciuki, oby listopad byl szczęśliwy 🤞🧡✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
oloska wrote:A dziękuję, super! Fajny, dość kameralny, z taką lekką, relaksacyjną atmosferą. Ja bardzo lubię koncerty, im mniejsze tym lepsze 😉Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Jak co miesiąc wysyłam ciążowe wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠 i trzymam kciuki za każdą staraczkę!✊🍀 Jak tak dalej pójdzie i moje dziecko dalej będzie rosło w tak szybkim tempie to końcem listopada/początkiem grudnia rozpakuje się i chętnie przekaże którejś z Was ciążowy brzuszek!😊 💙💗❤️
oloska, ChocoMonster, Beezi, siesiepy, Paprota9418, Emka06, Mart768, SandraH.97, Victoria006, Ancalime, Paulina666, Cotakoza, Lipcowa, Anett93, justme, Kil, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Witam się
po porażce w październiku proszę o wpisanie mnie na 2.11 🤞🤞🤞
Ps. Wątek założony w urodziny córki może to znak 🍀😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2022, 23:50
oloska, Beezi, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
8 cs - ten szczęśliwy 🤱🏻:
25.04 - 12 dpo - Beta 37,40, Progesteron - 27,20,
27.04 - 14 dpo - Beta 150,90, Progesteron - 31,43,
29.04 - 16 dpo - Beta 403,60,
02.05 - 19 dpo - Beta 1090,30, Progesteron - 21,91,
04.05 - 21 dpo - Beta 1710,10, Progesteron - 21,33,
08.05 - pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy 🍀
15.05 - 3 mm dzidzia i ❤️
29.05 - 1,89 cm 🦄 (8w2d)
26.06 - 6 cm
30.06 - 6,5 cm ryzyka niskie i na 80% 👦🏻💙