X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne jestem czy nie jestem
Odpowiedz

jestem czy nie jestem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia84 Znajoma

Wysłany: 12 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc staramy sie z chlopakiem o dzidziusia od 2 miesiecy to bedzie moje drugie dziecko. Przez 3 lata mialam wkladke hormonalna moj pierwszy cykl po wyciagnieciu wkladki trwal 21 dni drugi wedlug testow owulacyjnych powinien trwac 29 dni pierwszy dzien cyklu mialam 21 maja 5 czerwca byla owu wiec jestem 7 dni po bola mnie od kilku dni piersi od strony pech i dolu ale nie mocno i czuje klucie po prawej stronie podbrzuszu robilam wczoraj test ale wyszedl negatywny ( wiem zawczesnie) od dzis kreci mi sie troche w glowie i senna jestem jak mysli cie moze sie tam cos dziac? A sluz od owu krediet. Prosze o porade miesiaczke powinnam dostac 19 pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 11:05

Kasia84
  • Ida Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja porada - czekaj do terminu @. Jest zdecydowani za wcześnie na cokolwiek.

vanessa lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżeli chcesz coś wykryć to najszybciej 12dpo betą.. niestety trzeba czekać ;/ powodzenia :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Kasia84 Znajoma

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki czekam ale mam wrazenie ze to najdluzsze 2 tygodnie mojego zycia☺

Kasia84
  • Ida Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeżywałam takie 2 tygodnie 5 razy. Nie wspomnę o dziewczynach, które starają się latami...

• Kasia84 Znajoma

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem to jest straszne pierwszym razem po tabletkach lekarz powiedzial ze napewno w ciagu pierwszych 6 miesiecy nie zajde a tu trach po 3 miesiacach 2 kreski teraz niepotrzebnie wyczytalam ze po spirali bardzo szybko mozna zajsc i sie denerwuje przepraszam jesli kogos urazilam ostatnim wpisem zycze wszystkim starajacym sie powodzenia i uzbrajam sie w cierpliwosc

Kasia84
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikogo nie uraziłaś :) każda się niecierpliwi :) nie ma tak łatwo :)
    teraz najlepiej jest się odprężyć i spokojnie czekać :)
    ja po hormonach dopiero w 9 cs mialam owulkę... i do tej pory w miarę wracam do normy, ale u mnie były dobrane na oko... więc co się dziwić że zrobił się szum w moim organiźmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 11:40

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, po prostu musisz uzbroić się w cierpliwość i najlepiej nie czytać nic na necie :P

• Kasia84 Znajoma

Wysłany: 12 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobie jestescie super dzieki dam znac buziaki i trzymam za was wszystkie kciuki

mizzelka lubi tę wiadomość

Kasia84
  • Ida Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy czekać na wieści :)

• Kasia84 Znajoma

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc to znow ja obiecalam ze sie odezwe nieste dostalam @ wiec probuje dalej dzieki za wszystkie porade do uslyszenia

Ida lubi tę wiadomość

Kasia84
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ