jestem czy nie jestem
-
Czesc staramy sie z chlopakiem o dzidziusia od 2 miesiecy to bedzie moje drugie dziecko. Przez 3 lata mialam wkladke hormonalna moj pierwszy cykl po wyciagnieciu wkladki trwal 21 dni drugi wedlug testow owulacyjnych powinien trwac 29 dni pierwszy dzien cyklu mialam 21 maja 5 czerwca byla owu wiec jestem 7 dni po bola mnie od kilku dni piersi od strony pech i dolu ale nie mocno i czuje klucie po prawej stronie podbrzuszu robilam wczoraj test ale wyszedl negatywny ( wiem zawczesnie) od dzis kreci mi sie troche w glowie i senna jestem jak mysli cie moze sie tam cos dziac? A sluz od owu krediet. Prosze o porade miesiaczke powinnam dostac 19 pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 11:05
Kasia84 -
Rozumiem to jest straszne pierwszym razem po tabletkach lekarz powiedzial ze napewno w ciagu pierwszych 6 miesiecy nie zajde a tu trach po 3 miesiacach 2 kreski teraz niepotrzebnie wyczytalam ze po spirali bardzo szybko mozna zajsc i sie denerwuje przepraszam jesli kogos urazilam ostatnim wpisem zycze wszystkim starajacym sie powodzenia i uzbrajam sie w cierpliwoscKasia84
-
nikogo nie uraziłaś każda się niecierpliwi nie ma tak łatwo
teraz najlepiej jest się odprężyć i spokojnie czekać
ja po hormonach dopiero w 9 cs mialam owulkę... i do tej pory w miarę wracam do normy, ale u mnie były dobrane na oko... więc co się dziwić że zrobił się szum w moim organiźmie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 11:40
-