X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jestem tutaj nowa.
Odpowiedz

Jestem tutaj nowa.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaIgnacego Debiutantka

Wysłany: 24 lutego 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie;) Na poczatek moze kilka słow o mnie i dlaczego akurat tutaj. Jestem mama Ignacego, wlasnie podjelismy decyzje,ze chceilibysmy rodzenstwa dla Niego. O tej stronie dowiedzialam sie od kolezanek,ze to pomocne i fajna sprawa prowadzic sobie cos takiego. Idziemy na zywiolł, poniewaz taletki odstawione w styczniu.
    Krwaienie z odstawienia 1 lutego wystapiło. i juz zadnego opakowania nie rozpoczynałam. Skoro taka decyzja to i staran wiecej. kochalismy sie prawie codziennie. bez zabezpieczen i do konca. Jakie sa szanse na ciaze w pierwszym cyklu po ostawieniu. Na test za wczesnie a jakos sie czuje dziwnie.. okres powinnam dostac 29, aczkolwiek podbrzusze boli mnie caly czas i do tego wrazliwe piersi. Moze ktos mial sytuacje zajscia w pierwszym cyklu pom odstawieniu i chcialby sie podzielic informacjami na ten temat? Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 19:53

MamaIgnaca
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:06

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 24 lutego 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie nie nakrecac,bo boje sie wlasnie teg rozczarowania. Nie robilam testów,bo wydaje mi sie ze za wczesnie.

MamaIgnaca
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Wpływ ma na to wiele czynników. Moja koleżanka po odstawieniu tabletek anty. zaszła w pierwszym cyklu. Także sama widzisz, wszystko jest możliwe. Trzymam kciuki :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna

Wysłany: 24 lutego 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle ile ludzi pewnie tyle opini, czas pokaze ;)

MamaIgnaca
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaIgnacego wrote:
    Tyle ile ludzi pewnie tyle opini, czas pokaze ;)

Dokładnie ;)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ