Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jestem tutaj nowa.
Odpowiedz

Jestem tutaj nowa.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaIgnacego Debiutantka

Wysłany: 24 lutego 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie;) Na poczatek moze kilka słow o mnie i dlaczego akurat tutaj. Jestem mama Ignacego, wlasnie podjelismy decyzje,ze chceilibysmy rodzenstwa dla Niego. O tej stronie dowiedzialam sie od kolezanek,ze to pomocne i fajna sprawa prowadzic sobie cos takiego. Idziemy na zywiolł, poniewaz taletki odstawione w styczniu.
    Krwaienie z odstawienia 1 lutego wystapiło. i juz zadnego opakowania nie rozpoczynałam. Skoro taka decyzja to i staran wiecej. kochalismy sie prawie codziennie. bez zabezpieczen i do konca. Jakie sa szanse na ciaze w pierwszym cyklu po ostawieniu. Na test za wczesnie a jakos sie czuje dziwnie.. okres powinnam dostac 29, aczkolwiek podbrzusze boli mnie caly czas i do tego wrazliwe piersi. Moze ktos mial sytuacje zajscia w pierwszym cyklu pom odstawieniu i chcialby sie podzielic informacjami na ten temat? Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 19:53

MamaIgnaca
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:06

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 24 lutego 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie nie nakrecac,bo boje sie wlasnie teg rozczarowania. Nie robilam testów,bo wydaje mi sie ze za wczesnie.

MamaIgnaca
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Wpływ ma na to wiele czynników. Moja koleżanka po odstawieniu tabletek anty. zaszła w pierwszym cyklu. Także sama widzisz, wszystko jest możliwe. Trzymam kciuki :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna

Wysłany: 24 lutego 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle ile ludzi pewnie tyle opini, czas pokaze ;)

MamaIgnaca
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaIgnacego wrote:
    Tyle ile ludzi pewnie tyle opini, czas pokaze ;)

Dokładnie ;)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ