X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Karmię piersią i się staram o drugie
Odpowiedz

Karmię piersią i się staram o drugie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Blanka1988 Autorytet

Wysłany: 13 października 2020, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W styczniu urodziłam syna z którym zaszłam w ciążę przy pierwszym razie. Teraz zaczęłam miesiączkować w lipcu, ale cykl 32 i 38 dni.
    1 października byłam na USG i akurat miałam owulacje. Niestety chyba nic z tego, bo wczoraj robiłam test.
    Wiem że to dopiero początek, ale jakoś się bardzo zdołowałam.
    Byłam pewna, że jak akurat mam owulacje, to na bank się uda. A tu nie😢

Selena lubi tę wiadomość

🙋33🤵31
    💚19dpo HCG 1309,92
    thgfs65gxmx9kgs4.png

qdkke6ydl3jfmmh3.png
    Rodzę 16 października
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ