Kiedy testować?
-
Lasencje,
3 lipca byłam na monitoringu. Miałam pierwszy cykl stymulowany, były dwa ładne pęcherzyki, endometrium również ładne. Dostałam zastrzyk LH. 4 lipca owulacja. Kiedy testować? Bo testuję od wczoraj i biel wizira mamy, ale zaczyna się lekkie poddenerwowanie.
Ostatnia miesiączka 23.06 -
Hej, najlepiej w dzień spodziewanej miesiączki, wtedy stężenie może już coś pokazać, chociaż i tak wielu dziewczynom wychodzą dwie kreski po spodziewanej 🐒 ja robiłam 17dpo i druga kreska była baaaardzo blada, także jest duża szansa ze jest jeszcze za wcześnie. U Ciebie jest teraz 11dpo, u mnie 10dpo było zagnieżdżenie, a beta startuje od 0. Możesz robić codziennie, albo skoczyć na betę
Mantis2 lubi tę wiadomość
-
Kat. wrote:Hej, najlepiej w dzień spodziewanej miesiączki, wtedy stężenie może już coś pokazać, chociaż i tak wielu dziewczynom wychodzą dwie kreski po spodziewanej 🐒 ja robiłam 17dpo i druga kreska była baaaardzo blada, także jest duża szansa ze jest jeszcze za wcześnie. U Ciebie jest teraz 11dpo, u mnie 10dpo było zagnieżdżenie, a beta startuje od 0. Możesz robić codziennie, albo skoczyć na betę
No właśnie jestem na wakacjach do niedzieli, stąd moje pytanie. A skąd wiesz kiedy było zagnieżdżenie u Ciebie?❤️ i mam jeszcze jedno pytanie. Jesli wiemy kiedy była owu, to okres jak coś zawsze przyjdzie po 14 dniach jeśli nie doszło do zapłodnienia?
Trochę mnie bolą jajniki, jestem płaczliwa i miała kilka dni swędzące sutki na przemian z mega wrażliwymi. Ale to również dobrze może być PMS. -
Mantis2 wrote:No właśnie jestem na wakacjach do niedzieli, stąd moje pytanie. A skąd wiesz kiedy było zagnieżdżenie u Ciebie?❤️ i mam jeszcze jedno pytanie. Jesli wiemy kiedy była owu, to okres jak coś zawsze przyjdzie po 14 dniach jeśli nie doszło do zapłodnienia?
Trochę mnie bolą jajniki, jestem płaczliwa i miała kilka dni swędzące sutki na przemian z mega wrażliwymi. Ale to również dobrze może być PMS.
U mnie 10dpo wystąpiły bole brzucha jak na miesiączkę i kłucie jajnika co jakiś czas przez cały dzień, a ze obserwuje organizm to wiedziałam, ze coś się dzieje, a przynajmniej miałam taka nadzieje i faktycznie poszło 😊
Raczej tak, jeśli nie dojdzie do zagnieżdżenia, to miesiączka powinna przyjść 12-16 dni po owulacji, biorąc pod uwagę różne wahania, jednak nasz układ hormonalny jest bardzo delikatny i u większości kobiet takie kilkudniowe przesunięcia to normalna sprawa 😊Mantis2 lubi tę wiadomość
-
Kat. wrote:U mnie 10dpo wystąpiły bole brzucha jak na miesiączkę i kłucie jajnika co jakiś czas przez cały dzień, a ze obserwuje organizm to wiedziałam, ze coś się dzieje, a przynajmniej miałam taka nadzieje i faktycznie poszło 😊
Raczej tak, jeśli nie dojdzie do zagnieżdżenia, to miesiączka powinna przyjść 12-16 dni po owulacji, biorąc pod uwagę różne wahania, jednak nasz układ hormonalny jest bardzo delikatny i u większości kobiet takie kilkudniowe przesunięcia to normalna sprawa 😊
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i wsparcie ❤️
-