X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy zbadać betę
Odpowiedz

Kiedy zbadać betę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 15 września 2022, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2022, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze najlepiej czekać do dnia miesiączki, ale fakt jest taki że test z krwi wyjdzie wcześniej niż test z moczu :)

#Aleksandra lubi tę wiadomość

• Lupesita93 Znajoma

Wysłany: 18 września 2022, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka wrote:
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

Hej. 10 dpo miałam już betę na poziome 28.1 mIU/ml, więc jest to możliwe.

• Babulka Autorytet

Wysłany: 18 września 2022, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10-12 dpo

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 18 września 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dpo miałam pozytywny test moczu czułość 10 idę rano na bete

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ