SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Kiedy zbadać betę
Odpowiedz

Kiedy zbadać betę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 15 września 2022, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2022, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze najlepiej czekać do dnia miesiączki, ale fakt jest taki że test z krwi wyjdzie wcześniej niż test z moczu :)

#Aleksandra lubi tę wiadomość

• Lupesita93 Znajoma

Wysłany: 18 września 2022, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka wrote:
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

Hej. 10 dpo miałam już betę na poziome 28.1 mIU/ml, więc jest to możliwe.

• Babulka Autorytet

Wysłany: 18 września 2022, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10-12 dpo

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 18 września 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dpo miałam pozytywny test moczu czułość 10 idę rano na bete

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ