Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy zbadać betę
Odpowiedz

Kiedy zbadać betę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 15 września 2022, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2022, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze najlepiej czekać do dnia miesiączki, ale fakt jest taki że test z krwi wyjdzie wcześniej niż test z moczu :)

#Aleksandra lubi tę wiadomość

• Lupesita93 Znajoma

Wysłany: 18 września 2022, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka wrote:
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

Hej. 10 dpo miałam już betę na poziome 28.1 mIU/ml, więc jest to możliwe.

• Babulka Autorytet

Wysłany: 18 września 2022, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10-12 dpo

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 18 września 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dpo miałam pozytywny test moczu czułość 10 idę rano na bete

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ