X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy zbadać betę
Odpowiedz

Kiedy zbadać betę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 15 września 2022, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2022, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze najlepiej czekać do dnia miesiączki, ale fakt jest taki że test z krwi wyjdzie wcześniej niż test z moczu :)

#Aleksandra lubi tę wiadomość

• Lupesita93 Znajoma

Wysłany: 18 września 2022, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka wrote:
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

Hej. 10 dpo miałam już betę na poziome 28.1 mIU/ml, więc jest to możliwe.

• Babulka Autorytet

Wysłany: 18 września 2022, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10-12 dpo

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 18 września 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dpo miałam pozytywny test moczu czułość 10 idę rano na bete

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ