X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kiedy zbadać betę
Odpowiedz

Kiedy zbadać betę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 15 września 2022, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2022, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze najlepiej czekać do dnia miesiączki, ale fakt jest taki że test z krwi wyjdzie wcześniej niż test z moczu :)

#Aleksandra lubi tę wiadomość

• Lupesita93 Znajoma

Wysłany: 18 września 2022, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka wrote:
    Hej, kiedy najwcześniej można iść na betę? W necie wyczytałam, ze nawet 10 dni po owulacji, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, jak to jest naprawdę,

Hej. 10 dpo miałam już betę na poziome 28.1 mIU/ml, więc jest to możliwe.

• Babulka Autorytet

Wysłany: 18 września 2022, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10-12 dpo

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 18 września 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dpo miałam pozytywny test moczu czułość 10 idę rano na bete

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ