Klinika Gyncenstrum Katowice lekarze opinie
-
cześć dziewczyny. Szukam aktualnych opinii na temat kliniki Gyncentrum w Katowicach. Chodzi mi przede wszystkim o opinie podejścia lekarzy do pacjentek? czy jest indywidualne czy hurtowe? Przede wszystkim chciałam się zapytać czy któraś z Was leczyła się u dr Grettka?
-
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:podchodziłam tam do ivf. Lekarz ma dla Ciebie 5 minut czasu wiec szału nie ma.
co to znaczy 5 min czasu? czyli prowadzą hurtownie? dziewczyny a znacie jakiegoś dobrego ginekologa, którego specjalizacja jest leczenie niepłodności albo skupienie się na problemach związanych ze staraniem? właśnie nie jestem pewna takich klinik bo wydaje mi się, że oni zapomnieli o człowieku a skupiają sie na zarobkach... chciałabym trafić do lekarza, który indywidualnie patrzy na pacjentkę i przede wszystkim pomorze... czy znacie jakiś indywidualnych ginekologów w zakresie omawianej specjalizacji? mowa o miastach Chorzów, bytom, Zabrze, Katowice, Mysłowice itp (centralny Śląsk) -
nick nieaktualnySarrrra wrote:co to znaczy 5 min czasu? czyli prowadzą hurtownie? dziewczyny a znacie jakiegoś dobrego ginekologa, którego specjalizacja jest leczenie niepłodności albo skupienie się na problemach związanych ze staraniem? właśnie nie jestem pewna takich klinik bo wydaje mi się, że oni zapomnieli o człowieku a skupiają sie na zarobkach... chciałabym trafić do lekarza, który indywidualnie patrzy na pacjentkę i przede wszystkim pomorze... czy znacie jakiś indywidualnych ginekologów w zakresie omawianej specjalizacji? mowa o miastach Chorzów, bytom, Zabrze, Katowice, Mysłowice itp (centralny Śląsk)
To już lepiej do zięba clinic w katowicach, mają lepsze podejście, mniejszą klinikę ale ze słyszenia wiem, że lepszą skuteczność -
nick nieaktualnySarrrra wrote:Jakiego lekarza polecają z tej kliniki ?
-