X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klinika Gyncenstrum Katowice lekarze opinie
Odpowiedz

Klinika Gyncenstrum Katowice lekarze opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny. Szukam aktualnych opinii na temat kliniki Gyncentrum w Katowicach. Chodzi mi przede wszystkim o opinie podejścia lekarzy do pacjentek? czy jest indywidualne czy hurtowe? Przede wszystkim chciałam się zapytać czy któraś z Was leczyła się u dr Grettka?

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że podobny wątek podobno istnieje już na forum ale nie umiałam go odnaleźć .

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam za literówkę w nazwie.. "s" mi się niepotrzebnie przykleiło :)

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie polecam Anny Bednarskiej-Czerwińskiej, raczej na zysk nastawieni, warto przemyślec czy inne badania można zrobić gdzies taniej i przyjsc z wynikami do kliniki.

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podchodziłam tam do ivf. Lekarz ma dla Ciebie 5 minut czasu wiec szału nie ma.

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    podchodziłam tam do ivf. Lekarz ma dla Ciebie 5 minut czasu wiec szału nie ma.

co to znaczy 5 min czasu? czyli prowadzą hurtownie? dziewczyny a znacie jakiegoś dobrego ginekologa, którego specjalizacja jest leczenie niepłodności albo skupienie się na problemach związanych ze staraniem? właśnie nie jestem pewna takich klinik bo wydaje mi się, że oni zapomnieli o człowieku a skupiają sie na zarobkach... chciałabym trafić do lekarza, który indywidualnie patrzy na pacjentkę i przede wszystkim pomorze... czy znacie jakiś indywidualnych ginekologów w zakresie omawianej specjalizacji? mowa o miastach Chorzów, bytom, Zabrze, Katowice, Mysłowice itp (centralny Śląsk)

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to znaczy dokładnie to co napisałam:)
    moje wizyty w Gyn nie trwały wiecej..ledwo sie skończyło usg i lekarz juz stał przy drzwiach..co do lekarza to nie pomogę bo ja bardziej jestem z małopolski i tylko zahaczyłam o gyn

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    co to znaczy 5 min czasu? czyli prowadzą hurtownie? dziewczyny a znacie jakiegoś dobrego ginekologa, którego specjalizacja jest leczenie niepłodności albo skupienie się na problemach związanych ze staraniem? właśnie nie jestem pewna takich klinik bo wydaje mi się, że oni zapomnieli o człowieku a skupiają sie na zarobkach... chciałabym trafić do lekarza, który indywidualnie patrzy na pacjentkę i przede wszystkim pomorze... czy znacie jakiś indywidualnych ginekologów w zakresie omawianej specjalizacji? mowa o miastach Chorzów, bytom, Zabrze, Katowice, Mysłowice itp (centralny Śląsk)

To już lepiej do zięba clinic w katowicach, mają lepsze podejście, mniejszą klinikę ale ze słyszenia wiem, że lepszą skuteczność

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    To już lepiej do zięba clinic w katowicach, mają lepsze podejście, mniejszą klinikę ale ze słyszenia wiem, że lepszą skuteczność

Czy możesz coś wiecej powiedzieć o tej klinice zieba

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiego lekarza polecają z tej kliniki ?

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Jakiego lekarza polecają z tej kliniki ?
    No p. Małgorzatę Ziębę, ma skuteczność, dwie znajome szybko zaszły w ciążę po jej wskazówkach, lekach...trwało to w jednym przypadku 2 mies po stymulacji a w drugim 3 miesiące po mixie witamin... także warto się wybrać. Miały delikatne problemy jak widać , ale inni lekarze nie pomogli

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myślałam, ze jest to klinika jak ta , która ja wskazałam , gdzie dużo lekarzy itd. A to poczytam sobie

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ