Kobietki które czują się odrzucone
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słoneczka za oknem pięknie świeci więc zabrałam się za ogródek troszkę Jakoś ostatnio jestem pozytywnie nastawiona o wszystkiego, może przez pogodę właśnie A może dlatego, że mój Ukochany wreszcie wrócił z pracy po 5 tygodniach Miłego dnia wam wszystkim życzę
Ewik, Malenq lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, zastanawiałam się nad tym, ale widziałam tam też jakieś potyczki słowne i dałam sobie spokój na razie. Mam złe doświadczenia i wolę poobserwować niż później być zlinczowaną. Ale miło że zapraszasz Mam nadzieję, że 'u Ciebie' nie będzie olewactwa i wszystkich tych złych emocji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiałam tak zwariowany dzień od rana że na nic co potrzebne nie starczyło mi czas i ogólnie wszystko mnie dziś drażniło aż mi wstyd bo odczuły to w pewnym stopni moje dzieci w pracy ,,tego nie ruszaj!'', ,,nie krzycz!'' ,,zostaw!'' a co moje słoneczka winne że ich ciotka ,,nienormalna''
jutro będzie lepiej.. musi -
Landryneczka, ja tak samo mam test w szafce tuż pod nosem, został z poprzedniego cyklu bo nie zdążyłam zatestować. I już mnie zaczyna kusić. Tydzień po owulacji zleciał szybko i bezstresowo ale ten drugi to już nakrętka i kuszenia le też twardo sie trzymam chociaz aby do piatku wytrzymac:D
-
nick nieaktualnyTo ja mialam na jednym watku cos którejś z dziewczyn napisalam i jakaś inna tak na mnie najechała że aż w szoku bylam baba nawet nie zapytała co i jaj tylko wyssała sobie teorie z palca i zaczęła rzucać nożami... Myslalam ze obu to forum kulturalne i każda na wzajem sie szanuje ja rozumiem ze problemy jakie mamy moga nas frustrować ale to nie upoważnia nas żeby obrzucać innych za to ze mam gorzej niż ta druga osoba...
-
nick nieaktualny