Kobietki które czują się odrzucone
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, ja tez dolaczam:) Probowalam na roczniku 84 ale czuje sie troche jak piate kolo. Tam wszystkie dziewczyny wspomagaja juz zajscie medycznie a ja nie jestem na tym etapie, choc probujemy ponad 2 lata...
Mam nadzieje, ze tu bedzie fajnie:)Ewik, Malenq lubią tę wiadomość
-
Landryneczka nie wiem:D Miałam plan na 16go jak się spożni @(powinnam dostac 15go) w koncu stwiwerdzilam ze może jednak już 14stego w piątek, a dziś jak zobaczylam że Eve miala testowac 15go a zrobila dzis i jej wyszlo to sie napalilam jak glupia:D Co robic? Co robic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 10:58
-
nick nieaktualnyHej kobietki to i ja się dołączę...
Trochę o mnie (dla tych co zupełnie mnie nie znają):
30lat w lipcu skończę, po ślubie 8lat, starania z pomocą medyczną dopiero od grudnia 2013, przez te wszystkie lata grono "specjalistów" uważało mnie za okaz zdrowia, lub/i leczono mnie na inne schorzenie....
Miałam już pierwsze podejście z clo, ale nic z tego jajniki nawet nie drgnęły ...
dzisiaj skończyłam duphaston i już jakiś taki brązowy śluz....uhmm
uhmmm..to chyba tyle.......ps. jestem niepracującą staraczką, która próbuje nie zwariować.....
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane za gratulację i trzymam za Was kciuki:) Malenq również byłam niepracującą staraczką, wciąż nie pracuję i wiem czo czujesz, ja w tym cyklu po wczesniejszych nieudanych wzielam sie za ciebie ćwiczyłam codziennie z chodakowską stwierdziłam że muszę schudnąc na lato i o niespodzianka, już na to lato chudsza nie będę
przedszkolanka:), Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvik wrote:Dziękuję kochane za gratulację i trzymam za Was kciuki:) Malenq również byłam niepracującą staraczką, wciąż nie pracuję i wiem czo czujesz, ja w tym cyklu po wczesniejszych nieudanych wzielam sie za ciebie ćwiczyłam codziennie z chodakowską stwierdziłam że muszę schudnąc na lato i o niespodzianka, już na to lato chudsza nie będę
GRATULACJE, GRATULACJE aż milej żyć po takich wieściach:)Evik lubi tę wiadomość
-