X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Konizacja
Odpowiedz

Konizacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • curlywor Nowa

Wysłany: 31 lipca 2023, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tutaj nowa dopiero założyłam konto. Mam pytanie, czy jest tu ktoś po konizacji szyjki macicy kto po tym zabiegu jest lub był w ciąży ? Miałam wykonywany zabieg w maju i mam kilka pytan. Z góry dziękuje :)

• Alii Nowa

Wysłany: 27 listopada 2023, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tego nie robiłam, ale kiedyś przeczytałam o tym na forum https://gynecologist.pl
    Teraz tutaj jest strona ginekologa, ale kiedyś było forum na temat ginekologii.

• Ona_She Nowa

Wysłany: 29 listopada 2023, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja miałam robiona . I bylam w ciąży po tym zabiegu.

• BluBlu Debiutantka

Wysłany: 4 grudnia 2023, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_She wrote:
    Hej. Ja miałam robiona . I bylam w ciąży po tym zabiegu.
    Hej,
    ile po zabiegu zaszłaś w ciążę? Jak się czułaś? Miałaś założony szew?

Jestem po konizacji dokładnie 4 miesiące i właśnie się dowiedziałam o ciąży :O

• Sagi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2023, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja zaszłam w ciążę i urodziłam około 3 lata po zabiegu i wszystko było ok. Nie miałam szwu. W 3 trymestrze zaczęła mi się trochę skracać szyjka, ale lekarz nie wspominał żeby to miało cos wspólnego z zabiegiem. Oni tak dużo tej szyjki chyba nie skracają :) Powodzenia 🤞❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2023, 11:07

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2024, 04:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja miałam konizacje na koniec lutego 2019 i w kwietniu 2019 zaszłam w ciąże. Ciąża donoszą bez żadnych problemów. Koniec końców blizna po operacji trzymała tak mocno ze musiałam dostawać przy porodzie zastrzyki na rozwarcie :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ