Kraków lekarze
-
Yousee wrote:Kojarzę go bo kiedyś tam leżałam. Serio jest dobry? Bo on młodziak jest
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Yousee wygląda na to, że mogę polecić dr Pabiana. Może nie miałam za dużo do czynienia z krakowskimi ginami, ale poziom wizyty u niego a u pozostałych bez porównania - słucha, analizuje, dopytuje o najdrobniejsze, z pozoru nieistotne szczegóły i dopiero wtedy wyciąga wnioski.
Poprzedni lekarze popisywali się wiedzą, którą zdobyłam w ciągu roku tu na OF + obsługą ultarsongrafu i umiejętnością czytania zdjęć (choć widziałam dziś tu na tym forum, że i wśród nas są ukryte talenty w tej dziedzinie )
Po jednej wizycie pan doktor: 1. dostrzegł polipa, który prawdopodobnie jest przyczyną krwawień w fl (poprzednia pani ginolog "progesteron w normie, taka pani uroda"), 2. trafnie zlecił dodatkowe badania hormonów (pani ginolog: "proszę się dalej starać 3 m-ce, a potem inseminacja" - mam to na piśmie), 3. dał mi skierowanie do fizjoterapeuty pod kątem donoszenia ciąży.
Dobrze, że zbiegiem okoliczności pytasz dziś, bo właśnie odebrałam wyniki tych hormonow i wszystkie poniżej lub powyżej normy. Z mojej wstępnej diagnozy internetowej wynika, że mogą one rzucić sień na dalsze starania, ale zobaczymy co pan dr powie. Jeśli jakimś cudem doprowadzi mnie do takiego stanu, żeby zajść w ciążę, będę go po stopach całować (mam nadzieję, ze tego nie czyta).
A tak poza tym widzę, że audycja zawiera lokowanie produktu bo koleżanka powyżej (o, post już usunięty) chyba głównie reklamą zajmuje się na tym forum
PS. Dopiero po napisaniu tego wszystkiego widzę, że pierwsza wiadomość jest sprzed 2 m-cy, czyli pytanie pewnie nieaktualne. Ale może komuś jeszcze się przydaYousee lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Momo, dzieki mimo wszystko. Na pewno sie przyda
Słyszałam o Pabianie, ale daje szanse Juszczykowi. Tez wydaje sie sensowny.momo1009 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -