X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kreska ciazowa ta tescie znikła po 10 minutach
Odpowiedz

Kreska ciazowa ta tescie znikła po 10 minutach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelka84 Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie dziewczeta :)) mam pytanko o test ciazowy na ktorym druga kreska znikła po 10 minutach , pewnie wiele z Was miała taki przypaek i jaki by dalszy rozwoj wydarzeń

ewelka354
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem Ci że się nie wypowiem...powtórz teściora :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana moze Ci sie jakas czesc barwnika przyblokowała, gdyby miała by byc krecha pozostała by na swoim miejscu , trzymam kciuki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelko może być tak jak napisała Ania, jak chcesz zrób jutro drugi test bądź idź na betę żeby się upewnić. Czytałam na necie teraz sporo i jest tak, że albo własnie testy są nie teges, ale czasem jest tak, że okazuje się ciąża.

• BiB Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja ci powiem, że robiłam swój test w pon rano i kreska jest do dzisiaj... może jakiś test był nieteges ;)

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam taka tez sytuacje ale moim zdaniem to mocz jeszcze mial swoj udzial i jakies tam czynniki,pojawila sie i znikla i w ciazy niebylam..mam nadzieje ze ci sie udalo czego ci zycze..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ