Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne krwawienie implantacyjne czy miesiączka?
Odpowiedz

krwawienie implantacyjne czy miesiączka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marysia90 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem w 20 dc, zwykle moje cykle są 30-31 dniowe i zazwyczaj całkiem regularne. Dzisiaj, czyli na 11 dni przed okresem dostałam plamienia. Zaczęlam snuc marzenia, że to moze krwawienie implantacyjne, ale czytam w Internecie, że nie towarzyszy im ból brzucha, a mnie jednak boli typowo jak na okres. Miałyscie na poczatku ciąży takie plamienia? były bolesne?

5b09j44jj86byg4v.png
    08.2016 poronienie - 6tc
    12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
    05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
    Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
    16.03.2019 synek na świecie ❤️
    25.04.2023 transfer-beta 0
    29.05.2023 transfer
    7dpt beta 66,70
    9 dpt beta 163
    16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
    18 dpt beta 4700
    28 dpt jest ❤️
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam i z tego co widze niewiele dziewczyn je mialo. Ale to nie znaczy ze Ty ich nie masz. Na spokojnie. Moze to byc implantacja, a moze okres wczesniej, moze jakies zaburzenie hormonow itp. Obserwuj sie, dbaj o siebie, za pare dni zrob test. Powodzenia!

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ