SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne krwawienie owulacyjne
Odpowiedz

krwawienie owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 2 kwietnia 2025, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    w tym cyklu, w dniu 8, po zwyklej, normalnej miesiaczce, i kilku dniach porządnego kucia jajnika i bolących piersi, zaczelam nagle krwawic, i nie jest to malo, jest to swieza, dosc gesta krew - poszlam na usg , wyszlo, ze mialam bardzo wczesna owulacje, mija juz 3 dzien a krwawienie o takiej samej intensywnosci trwa...

czy ktoras z Was kiedys tak miala? naprawde tyle to trwa?
    mialyscie potem rozregulowane cykle?

• Alluu2 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2025, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja miałam tak samo, 7dpo miałam świeżą różową krew, ale w sumie nie za długo (podtarłam się parę razy i to tyle). W 9dpo to samo, ale krew widoczna tylko na papierze (wkładka zawsze czysta). Robiłam betę w 9dpo wyszła niska 1,37 i powtórzyłam wczoraj czyli 11dpo i jest 2,94 (niby przyrost w normie, ale beta sama w sobie mała).. Czy jest szansa, że będzie z tego zdrowa ciąża?

• Alluu2 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2025, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja miałam tak samo, 3 dni po owu świeża różowa krew na papierze, ale tylko przy podtarciu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ