X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne krwawienie owulacyjne
Odpowiedz

krwawienie owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 2 kwietnia, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    w tym cyklu, w dniu 8, po zwyklej, normalnej miesiaczce, i kilku dniach porządnego kucia jajnika i bolących piersi, zaczelam nagle krwawic, i nie jest to malo, jest to swieza, dosc gesta krew - poszlam na usg , wyszlo, ze mialam bardzo wczesna owulacje, mija juz 3 dzien a krwawienie o takiej samej intensywnosci trwa...

czy ktoras z Was kiedys tak miala? naprawde tyle to trwa?
    mialyscie potem rozregulowane cykle?

• Alluu2 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja miałam tak samo, 7dpo miałam świeżą różową krew, ale w sumie nie za długo (podtarłam się parę razy i to tyle). W 9dpo to samo, ale krew widoczna tylko na papierze (wkładka zawsze czysta). Robiłam betę w 9dpo wyszła niska 1,37 i powtórzyłam wczoraj czyli 11dpo i jest 2,94 (niby przyrost w normie, ale beta sama w sobie mała).. Czy jest szansa, że będzie z tego zdrowa ciąża?

• Alluu2 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja miałam tak samo, 3 dni po owu świeża różowa krew na papierze, ale tylko przy podtarciu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ