X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne krwawienie owulacyjne
Odpowiedz

krwawienie owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 2 kwietnia, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    w tym cyklu, w dniu 8, po zwyklej, normalnej miesiaczce, i kilku dniach porządnego kucia jajnika i bolących piersi, zaczelam nagle krwawic, i nie jest to malo, jest to swieza, dosc gesta krew - poszlam na usg , wyszlo, ze mialam bardzo wczesna owulacje, mija juz 3 dzien a krwawienie o takiej samej intensywnosci trwa...

czy ktoras z Was kiedys tak miala? naprawde tyle to trwa?
    mialyscie potem rozregulowane cykle?

• Alluu2 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja miałam tak samo, 7dpo miałam świeżą różową krew, ale w sumie nie za długo (podtarłam się parę razy i to tyle). W 9dpo to samo, ale krew widoczna tylko na papierze (wkładka zawsze czysta). Robiłam betę w 9dpo wyszła niska 1,37 i powtórzyłam wczoraj czyli 11dpo i jest 2,94 (niby przyrost w normie, ale beta sama w sobie mała).. Czy jest szansa, że będzie z tego zdrowa ciąża?

• Alluu2 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja miałam tak samo, 3 dni po owu świeża różowa krew na papierze, ale tylko przy podtarciu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ