Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne krwawienie owulacyjne
Odpowiedz

krwawienie owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 2 kwietnia 2025, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    w tym cyklu, w dniu 8, po zwyklej, normalnej miesiaczce, i kilku dniach porządnego kucia jajnika i bolących piersi, zaczelam nagle krwawic, i nie jest to malo, jest to swieza, dosc gesta krew - poszlam na usg , wyszlo, ze mialam bardzo wczesna owulacje, mija juz 3 dzien a krwawienie o takiej samej intensywnosci trwa...

czy ktoras z Was kiedys tak miala? naprawde tyle to trwa?
    mialyscie potem rozregulowane cykle?

• Alluu2 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2025, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja miałam tak samo, 7dpo miałam świeżą różową krew, ale w sumie nie za długo (podtarłam się parę razy i to tyle). W 9dpo to samo, ale krew widoczna tylko na papierze (wkładka zawsze czysta). Robiłam betę w 9dpo wyszła niska 1,37 i powtórzyłam wczoraj czyli 11dpo i jest 2,94 (niby przyrost w normie, ale beta sama w sobie mała).. Czy jest szansa, że będzie z tego zdrowa ciąża?

• Alluu2 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2025, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja miałam tak samo, 3 dni po owu świeża różowa krew na papierze, ale tylko przy podtarciu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ