Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne krwawienie po dniu płodnym
Odpowiedz

krwawienie po dniu płodnym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam dni płodne (12dc), na teście owulacyjnym druga kreseczka była nieco jaśniejsza od pierwszej, więc myslałam, że lada moment owulacja. Współżyliśmy z mężem a dziś rano krwawienie. Czyżby miesiączka ? Ale co wtedy z tymi dniami płodnymi ? Jest jakaś szansa, że plemniki się przyjmą ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mocne masz to krwawienie? Dokładnie takie jak na okres?
    Przyczyn może być mnóstwo- przy plamieniu moze to zwiastować owulację, ale może być też tak że jakieś naczynko pękło w czasie seksu i dlatego krwawisz.
    Normalna miesiączka to raczej nie jest, w 12dc. Radziłabym raczej / jeśli nie ustapi/, zgłosić się do lekarza, bo to moze być jakieś zaburzenie.
    A co do plemników, to wydaje mi się że krew w niczym im nie przeszkadza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pierwszy dzień @ zawsze mam plamienia małe a to wygląda mniej więcej jak zawsze w drugim dniu @ tyle, że krew jest jaskrawo czerwona. Wczoraj przy stosunku miałam kłucie w jajniku, może po prostu coś się tam stało ale dalej nie rozumiem tego, że wczoraj miałam dzień płodny a dziś już szyjka jest wysoko, twarda i zamknięta i na tescie owu kreska prawie nie widoczna, więc to musi być @. Jestem po odstawieniu tabletek anty, może dlatego tak się stało a cykli nigdy nie miałam regularnych ale także nigdy nie miałam takiej niespodzianki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ