Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne krwawienie po dniu płodnym
Odpowiedz

krwawienie po dniu płodnym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam dni płodne (12dc), na teście owulacyjnym druga kreseczka była nieco jaśniejsza od pierwszej, więc myslałam, że lada moment owulacja. Współżyliśmy z mężem a dziś rano krwawienie. Czyżby miesiączka ? Ale co wtedy z tymi dniami płodnymi ? Jest jakaś szansa, że plemniki się przyjmą ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mocne masz to krwawienie? Dokładnie takie jak na okres?
    Przyczyn może być mnóstwo- przy plamieniu moze to zwiastować owulację, ale może być też tak że jakieś naczynko pękło w czasie seksu i dlatego krwawisz.
    Normalna miesiączka to raczej nie jest, w 12dc. Radziłabym raczej / jeśli nie ustapi/, zgłosić się do lekarza, bo to moze być jakieś zaburzenie.
    A co do plemników, to wydaje mi się że krew w niczym im nie przeszkadza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pierwszy dzień @ zawsze mam plamienia małe a to wygląda mniej więcej jak zawsze w drugim dniu @ tyle, że krew jest jaskrawo czerwona. Wczoraj przy stosunku miałam kłucie w jajniku, może po prostu coś się tam stało ale dalej nie rozumiem tego, że wczoraj miałam dzień płodny a dziś już szyjka jest wysoko, twarda i zamknięta i na tescie owu kreska prawie nie widoczna, więc to musi być @. Jestem po odstawieniu tabletek anty, może dlatego tak się stało a cykli nigdy nie miałam regularnych ale także nigdy nie miałam takiej niespodzianki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ