krwawienie po dniu płodnym
-
nick nieaktualnyWczoraj miałam dni płodne (12dc), na teście owulacyjnym druga kreseczka była nieco jaśniejsza od pierwszej, więc myslałam, że lada moment owulacja. Współżyliśmy z mężem a dziś rano krwawienie. Czyżby miesiączka ? Ale co wtedy z tymi dniami płodnymi ? Jest jakaś szansa, że plemniki się przyjmą ?
-
nick nieaktualnyA jak mocne masz to krwawienie? Dokładnie takie jak na okres?
Przyczyn może być mnóstwo- przy plamieniu moze to zwiastować owulację, ale może być też tak że jakieś naczynko pękło w czasie seksu i dlatego krwawisz.
Normalna miesiączka to raczej nie jest, w 12dc. Radziłabym raczej / jeśli nie ustapi/, zgłosić się do lekarza, bo to moze być jakieś zaburzenie.
A co do plemników, to wydaje mi się że krew w niczym im nie przeszkadza. -
nick nieaktualnyw pierwszy dzień @ zawsze mam plamienia małe a to wygląda mniej więcej jak zawsze w drugim dniu @ tyle, że krew jest jaskrawo czerwona. Wczoraj przy stosunku miałam kłucie w jajniku, może po prostu coś się tam stało ale dalej nie rozumiem tego, że wczoraj miałam dzień płodny a dziś już szyjka jest wysoko, twarda i zamknięta i na tescie owu kreska prawie nie widoczna, więc to musi być @. Jestem po odstawieniu tabletek anty, może dlatego tak się stało a cykli nigdy nie miałam regularnych ale także nigdy nie miałam takiej niespodzianki
-