Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie po stosunku
Odpowiedz

Krwawienie po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga2654 Znajoma

Wysłany: 13 czerwca 2021, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, starałam się z moim facetem o dziecko przez wiele czasu, nie wychodziło. Jednak mam pytania, pierwszy raz w życiu miałam tak. Aktualnie jest mój 22dc, 15dc bolały mnie okropnie jajniki więc owulacja była między 15dc a 16dc. Stosunek uprawiałam w 17dc z końcem w środku a po nim dostałam krwawienia, nie było to małe plemieniem a dość spore krwawienie, nic mnie nie bolało ani nic. Później już w 19dc było wszystko okej, żadnych krwawień a było wszystko identycznie jak w 17 dc. Na pewno już nie mam dni płodnych sądząc po szyjce i śluzie. Skąd mogło być to krwawienie? Trwało one z 30 minut.

• AgatkaB Debiutantka

Wysłany: 14 czerwca 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może cysta pękła ? Ja bym zadzwoniła do lekarza na wszelki wypadek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 10:34

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ