Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie po stosunku
Odpowiedz

Krwawienie po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga2654 Znajoma

Wysłany: 13 czerwca 2021, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, starałam się z moim facetem o dziecko przez wiele czasu, nie wychodziło. Jednak mam pytania, pierwszy raz w życiu miałam tak. Aktualnie jest mój 22dc, 15dc bolały mnie okropnie jajniki więc owulacja była między 15dc a 16dc. Stosunek uprawiałam w 17dc z końcem w środku a po nim dostałam krwawienia, nie było to małe plemieniem a dość spore krwawienie, nic mnie nie bolało ani nic. Później już w 19dc było wszystko okej, żadnych krwawień a było wszystko identycznie jak w 17 dc. Na pewno już nie mam dni płodnych sądząc po szyjce i śluzie. Skąd mogło być to krwawienie? Trwało one z 30 minut.

• AgatkaB Debiutantka

Wysłany: 14 czerwca 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może cysta pękła ? Ja bym zadzwoniła do lekarza na wszelki wypadek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 10:34

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ