Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie przed miesiączka
Odpowiedz

Krwawienie przed miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agata.246 Nowa

Wysłany: 28 marca 2022, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mam pytanie bo jestem 2-3 dni po owulacji i zauważyłam dzisiaj u siebie 2-3 krople krwi. Czy jest możliwość, że to krwawienie implantacyjne? Czy któraś z was tak miała i jeśli tak to którego dnia po owulacji? Będę wdzięczna za odpowiedź bo zastanawia mnie to bardzo patrząc na to, że nigdy wcześniej tak nie miałam.

• Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2022, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata.246 wrote:
    Hej :) mam pytanie bo jestem 2-3 dni po owulacji i zauważyłam dzisiaj u siebie 2-3 krople krwi. Czy jest możliwość, że to krwawienie implantacyjne? Czy któraś z was tak miała i jeśli tak to którego dnia po owulacji? Będę wdzięczna za odpowiedź bo zastanawia mnie to bardzo patrząc na to, że nigdy wcześniej tak nie miałam.

Cześć, na krwawienie implantacyjne jest jeszcze za wcześnie, zaczyna się minimum od 7 dnia po owulacji. Może Ci się owu przesunęła i to plamienie od pękniętego pęcherzyka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2022, 23:55

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
    Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
    AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
    inne badania w normie
    🧔 - 32
    WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    HSG (prawy jajowód nie do oceny)
    03.23r. IUI ❌
    04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

IUI ODWOŁANE ➡️ NATURALNY CUD... ♥️

Nasze szczęście jest już z nami 🤍
    🤍 Franek 🤍 SN - 3200g, 52cm 🤍

age.png
  • Agata.246 Nowa

Wysłany: 29 marca 2022, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta2506 wrote:
    Cześć, na krwawienie implantacyjne jest jeszcze za wcześnie, zaczyna się minimum od 7 dnia po owulacji. Może Ci się owu przesunęła i to plamienie od pękniętego pęcherzyka?

Bardzo dziękuję za odpowiedź Aneta2506, natomiast aż tak późno owulacji nigdy nie miałam więc wierzyć mi się nie chce :/ ale zdaję sobie sprawę że na krwawienie implantacyjne raczej też zbyt szybko :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ