krwawienie przed terminem okresu i negatywny test
-
Witam.Jestem tu nowa ale muszę spytać was o opinię.
okres mam zawsze jak w zegarku co 30dni. w tym miesiącu doznałam szoku bo bardzo słabego krwawienia dostałam w nocy z 28/29sierpnia przy czym powinnam dostać okres 1-2września.krwawienie było bez skrzepow tylko żywa krew ale w ilościach takich że zwykła wkładka śmiało wystarczyła na cały dzień.Trzeciego dnia już nie było prawie nic.Dziś przypada dzień planowego okresu i nie ma nic a tamto się skończyło.trochę mam wrażenie jakby podbrzuSze było wzdete i pełne.Każdego miesiąca mam już tydzień przed okresem dolegliwości typowe dla PMS...a w tym miesiącu nie było nic,brzuch nie bolał,piersi również nic a nic...Dodam że intensywnie staramy się o maleństwo od 3 cykli.wiem kiedy mam owulacje i zawsze kochamy się dwa dni przed i w dzień ow. zrobiłam dziś test ciążowy który wyszedł negatywnie...czy już mogę się pożegnać z myślą ,że się udało? czy może jednak za wcześnie na dodatni wynik? może któraś miała podobnie?co o tym myślicie?Necia82 -
nick nieaktualny
-
Zrób test z krwi, bo mojej koleżance wszystkie testy sikane wychodziły negatywne na początku ciąży
A ja nie wiem co myśleć.
Przez kilka cykli miałam plamienie ok tydzień przed okresem, zaczęłam brać duphaston przepisany przez gin i w ostatnich cyklach plamienie ustało. Teraz znowu się pojawiło dzisiaj (17 dc). Czy skoro pojawiło się plamienie to ten cykl jest już do spisania na straty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 17:47
-