X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne krwawienie w 11 dniu cyklu
Odpowiedz

krwawienie w 11 dniu cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jadzia34 Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Pomóżcie jeśli możecie Zawsze mam cykle 25 - 26 - cio dniowe Ostatni miał 26 dni Jakieś 5 - 6 dni krwawienia jak zwykle a dziś bóle w dole brzucha jak na okres i krwawienie Co może być tego przyczyną Krwi jest dużo jak przy okresie i jest żywoczerwona

jadzia
  • Asta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy poprzednio zaobserwowałaś skok temperatury? (nie sugerując się oznaczeniami OF)

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • jadzia34 Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zauważyłam. A jeszcze ze dwa cykle wcześniej miałam niepęknięty pęcherzyk i nie było owulacji ale czegoś takiego jak nowy okres po 11 dniach to nigdy nie miałam. Mam 35 lat może menopauza ???

jadzia
  • Asta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłabyś wkleić link do poprzedniego wykresu?
    Bierzesz jakieś leki?
    Kiedy ostatnio widziałaś się z ginem?

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • jadzia34 Znajoma

Wysłany: 16 lipca 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie potrafię wkleić linka Gdybyś mogła to proszę przyjmij moje zaproszenie do przyjaciółek to wtedy wszystko zobaczysz Nie biorę żadnych leków Gina widziałam w maju i niby wszystko ok Teraz jakby plamienie ustało i jest pozytywny test owulacyjny Co to jest ??????

jadzia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnas isc do lekarza i niech sprawdzi moze masz stan zapalny, nadzerke itp.

• jadzia34 Znajoma

Wysłany: 16 lipca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak myślicie co to było ????

jadzia
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ