X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie w połowie cyklu po owu
Odpowiedz

Krwawienie w połowie cyklu po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • modziaks Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2025, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, staram się wraz z partnerem o dziecko 1x mam taką sytuację że 2 dni po przypuszczanej owulacji naszło krwawienie dość obfite, najpierw był wodnisty śluz to pomyślałam że e tam wszystko ok ale jak poszłam do wc to na bieliznę zauważyłam pełno krwi a przy podtarciu się pełno śluzu gęstego jeszcze płodnego wraz z skrzepami i dużą ilością krwi, trwało to z 4h a na drugi dzień z rana miałam już starą krew taki śluz kawowy, wiecie może czym było to spowodowane? Bardzo się wystraszyłam :(( Dziś już na 3 dzień nie ma śladu bo krwi, jest ze śluzem wszystko ok ale to znaczy że w tym miesiącu z nadzieją mogę się pożegnać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2025, 19:48

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2025, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko powiedzieć. Te skrzepy niepokojące, zależy pewnie też jak duże i czym to było spowodowane. Chyba trzeba poczekać;( albo udać się na konsulatacje do lekarza;(

modziaks lubi tę wiadomość

• modziaks Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2025, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotipik wrote:
    Ciężko powiedzieć. Te skrzepy niepokojące, zależy pewnie też jak duże i czym to było spowodowane. Chyba trzeba poczekać;( albo udać się na konsulatacje do lekarza;(

Byłam dziś u lekarza, prawdopodobnie pękła mi cysta o której nie wiedziałam po @ jadę znów się zbadac

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ