Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krwawienie w połowie cyklu po owu
Odpowiedz

Krwawienie w połowie cyklu po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • modziaks Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2025, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, staram się wraz z partnerem o dziecko 1x mam taką sytuację że 2 dni po przypuszczanej owulacji naszło krwawienie dość obfite, najpierw był wodnisty śluz to pomyślałam że e tam wszystko ok ale jak poszłam do wc to na bieliznę zauważyłam pełno krwi a przy podtarciu się pełno śluzu gęstego jeszcze płodnego wraz z skrzepami i dużą ilością krwi, trwało to z 4h a na drugi dzień z rana miałam już starą krew taki śluz kawowy, wiecie może czym było to spowodowane? Bardzo się wystraszyłam :(( Dziś już na 3 dzień nie ma śladu bo krwi, jest ze śluzem wszystko ok ale to znaczy że w tym miesiącu z nadzieją mogę się pożegnać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2025, 19:48

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2025, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko powiedzieć. Te skrzepy niepokojące, zależy pewnie też jak duże i czym to było spowodowane. Chyba trzeba poczekać;( albo udać się na konsulatacje do lekarza;(

modziaks lubi tę wiadomość

• modziaks Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2025, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotipik wrote:
    Ciężko powiedzieć. Te skrzepy niepokojące, zależy pewnie też jak duże i czym to było spowodowane. Chyba trzeba poczekać;( albo udać się na konsulatacje do lekarza;(

Byłam dziś u lekarza, prawdopodobnie pękła mi cysta o której nie wiedziałam po @ jadę znów się zbadac

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ