Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kto działa z testami owu???
Odpowiedz

Kto działa z testami owu???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga23 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny która z Was używa i wierzy?

Serduszko <3 Mój synek
    1usa2n0agusqcyxu.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam allegrowych :) i sprawdza mi się, w kolejnym cyklu idę na monitoring owu to jeszcze sprawdzę czy się potwierdza z paskami.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi allegrowe i apteczne nigdy nie pokazaly owu zawsze blada kreska.... i jestem w ciazy :D a pierwszy pozytywny test owu wyszedl mi w ciazy :)

6sutskjolve431gm.png
  • misiak17 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się potwierdzają z monitoringiem. Kiedys wychodziły mi z allegro ale z różowym paskiem. Później miałam chyba z niebieskim to nie wychodziły wogole. Teraz kupuje z domowego laboratorium i się pokrywają z monitoringiem.

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja raz je kupiłam, ale w moim przypadku chyba to się mija z celem, bo na 5 zrobionych wszystkie był pozytywne, a to pewnie dlatego, że mam krótkie cykle i zaraz po @ mam płodne dni . jeśli ktoś ma nieregularne cykle to jak najbardziej polecam, ale ja już ich nie robię, bo mi mało pomagają

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zaczęłam w tym cyklu i się zastanawiam czy robić codziennie czy co drugi dzień te kilka dni przed owu a jak już będę bliżej owulacji to wtedy częściej. Sama nie wiem

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Mati1 Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2017, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy z allegro nigdy mi nic nie pokazały - nawet cienia nie było natomiast sprawdziły sie te z Rossmanna - potwierdzałam u gina owulke wiec stąd wiem że u mnie działają ok :)

Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
  • majamia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owu wychodza mi pozytywne w ciazy... wedlug tych testow, cykl byl bezowulacyjny, a zaszlam w ciaze :)
    Kazdy organizm inny, wiec warto dodatkowe obserwacje robic, niz tylko testom zawierzac.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wychodzily tylko apteczne..alegrowskie sie nie sprawdzily..

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym miesiącu pierwszy raz używałam testów owulacyjnych i w jednym dniu wyszła druga gruba krecha (w dniu, w którym według obliczeń miała być owulacja), która raczej się pokryła z owulacją, bo czułam silne kłucie w jajniku. Niestety, nie byłam na monitorowaniu więc nie jestem w 100% pewna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 14:12

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ