Kto działa z testami owu???
-
Ja używam allegrowych i sprawdza mi się, w kolejnym cyklu idę na monitoring owu to jeszcze sprawdzę czy się potwierdza z paskami.
-
Mi się potwierdzają z monitoringiem. Kiedys wychodziły mi z allegro ale z różowym paskiem. Później miałam chyba z niebieskim to nie wychodziły wogole. Teraz kupuje z domowego laboratorium i się pokrywają z monitoringiem.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
ja raz je kupiłam, ale w moim przypadku chyba to się mija z celem, bo na 5 zrobionych wszystkie był pozytywne, a to pewnie dlatego, że mam krótkie cykle i zaraz po @ mam płodne dni . jeśli ktoś ma nieregularne cykle to jak najbardziej polecam, ale ja już ich nie robię, bo mi mało pomagająpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Ja właśnie zaczęłam w tym cyklu i się zastanawiam czy robić codziennie czy co drugi dzień te kilka dni przed owu a jak już będę bliżej owulacji to wtedy częściej. Sama nie wiem'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Testy owu wychodza mi pozytywne w ciazy... wedlug tych testow, cykl byl bezowulacyjny, a zaszlam w ciaze
Kazdy organizm inny, wiec warto dodatkowe obserwacje robic, niz tylko testom zawierzac.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyJa w tym miesiącu pierwszy raz używałam testów owulacyjnych i w jednym dniu wyszła druga gruba krecha (w dniu, w którym według obliczeń miała być owulacja), która raczej się pokryła z owulacją, bo czułam silne kłucie w jajniku. Niestety, nie byłam na monitorowaniu więc nie jestem w 100% pewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 14:12
-