Kubeczki menstruacyjne
-
Czy macie informacje na temat ich wpływu lub jego braku na płodność? Czy można je stosować starając się o dzidziula?8 lat starań
1 poronienie - 8 t.c. Marysia 💔
endometrioza Ist (ogniska usunięte 28.11.2019r.)
nietolerancje - nabiał wszelki, drożdże
MTHFR C6777T homozygota
kom NK 21% ; niska IL 10
H.pylori i Ureoplasma wyleczone
stosuje: metylowana B12, metylowany kw. foliowy, 5-P-5, wit. D, kwasy Omega 3
dodatkowo w ciąży: Acard, Clexane, Luteina, Encorton -
Lutrysia wrote:http://kubeczek-menstruacyjny.pl/ POLECAM! Ja z tej strony uzyskałam niezbędną pomoc i zamówiłam odpowiedni dla siebie kubeczek. Jestem mega zadowolona!Kubeczek sprawdza się w 100% nie tylko podczas menstruacji
-
Ja wiem że one się sprawdzają podczas miesiączki (ale niestety nie przy obfitej) tylko moje pytanie brzmi czy można je bezpiecznie stosować starając się o dzidziucha, czy nie wpływają na płodność w jakiś negatywny sposób???8 lat starań
1 poronienie - 8 t.c. Marysia 💔
endometrioza Ist (ogniska usunięte 28.11.2019r.)
nietolerancje - nabiał wszelki, drożdże
MTHFR C6777T homozygota
kom NK 21% ; niska IL 10
H.pylori i Ureoplasma wyleczone
stosuje: metylowana B12, metylowany kw. foliowy, 5-P-5, wit. D, kwasy Omega 3
dodatkowo w ciąży: Acard, Clexane, Luteina, Encorton -
serio?????Jest takie cudo????Nie przecieka?? Nie wyobrażam sobie chodzić z takim garem między nogami, bałabym się, że wypchnę go, jak kichnę. Poza tym rozumiem, że jest trochę zabawy przy aplikacji, więc opróźnienie w toalecie publicznej odpada. Dziwny ten wynalazek.
Foto_Anna, Paulinucha87 lubią tę wiadomość
-
Raczej nie wplywa na płodność? No bo jak ja tez uzywam go w innych sytuacjach ale nie chce was obrzydzac
Jak jest umieszczony gleboko to nie ma szans go wycisnąć przy kichnieciu, trzeba by porządnie przec. wada taka ze trzeba umiejetnie założyć wtedy nie przexiekaAJA_S lubi tę wiadomość
-