Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:Pchełka jak najbardziej ok. Gratuluję pięknego grocha
Natomiast ja dziś się pokusiłam o test i wyszedł mi bladzioszek. W sumie pierwszy raz w życiu. Ilekroć sikałam na testy nigdy nie było zadnych fałszywych kresek.
Jak to się mówi, zdjęcie nie oddaje uroku mojego testu, ale kreska od rana jest i nie zniknęła do tej pory, więc chyba to się staje rzeczywistością. -
nick nieaktualnyAbra wrote:Matko - 4 maja to wybitnie odległy termin, chociaż w sumie już będzie serduszko i w ogóle...
W każdym razie wielkie gratulacje!!!
Dzięki
Ano wybitnie odległy-tak jak piszesz Abra
Ale chciałabym za jednym zamachem, jak to się mówi zobaczyć groszka i serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 13:57
-
Ja mam jutro monitoring - 13 dc, a w nd ból lewego jajnika,wczoraj ból prawego, dziś bolą na zmianę oba - to chyba dobry znak
Może już jutro pregnylZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Matleena wrote:Pchełka jak najbardziej ok. Gratuluję pięknego grocha
Natomiast ja dziś się pokusiłam o test i wyszedł mi bladzioszek. W sumie pierwszy raz w życiu. Ilekroć sikałam na testy nigdy nie było zadnych fałszywych kresek.
Jak to się mówi, zdjęcie nie oddaje uroku mojego testu, ale kreska od rana jest i nie zniknęła do tej pory, więc chyba to się staje rzeczywistością.
GRATULUJĘ. -
Hejo ja mam dużo kremowego śluzu nadal.. temp nadal bardzo wysoka bo teraz ( wiem ze sie nie mierzy , ale badacz jestem a przed okresem bym juz takiej nie miała ) 37.67
Zrobiłam test , zaś kurwa nie z porannego i wyszedł taki bladzioch ze lupy trzeba wic traktuje jako negatyw mimo ze wyszedł odrazu ahaha na bete nie ide bo mnie moze @ zastac wiec narazie nie pójde chyba ze sie spozni dwa trzy dni ;p hahaha krejzolki jestescie widze ze uczycie sie od ciotki iny i robicie teściory .. Matleena piękne dwie kreseczki , gratuluje z całego !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:51
-
inaa wrote:kłerwasz mac ze to taki człowiek nie cierpliwy musi byc a na bete nie idzie.. boje sie nigdy nie robiłam i nie wiem gdzie robic nawet ahahhaah
u mnie robią praktycznie w każdym laboratorium - zwykłe pobranie krwi i tyle, a pewność bez porównania do testu...Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
a ja dziś dostałam testy a all - 10 szt i obmyśliłam, że jak 30 wyjdzie II, to zrobię drugi i w ramach prezentu ur 01.05 dam mężowi do wyboru jedną z dwóch torebeczek - 1 z różowymi skarpetkami i z testem, a drugą z niebieskimi i testem - zobaczymy co sobie wybierze - córcię czy syna
Jeszcze w ciąży nie jestem, jeszcze nawet nie wiem nic o pęcherzyku, a tu takie plany
Ale jak jutro wyjdzie ok na USG, to już kupię te skarpetki, bo już nawet ostatnio upatrzyłam, ale nie byłam sama, a nie chciałam "zdradzić się" z naszymi staraniamiZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
U mnie w prywat.lab.robia. za 14zł po prostu + albo -. A za 25 zl bodajże, przyrost beta Hcg.
Ja czasami sobie tesciora owu strzelam, mam zapas, moj mi co miesiac na allegro zamawia i dostałam pakę od kumpeli, ktora jest w ciązy. Wczoraj mi nawet pozytyw wyszedl w 24 dc ale owu na 100 % nie mialam, jakas pomyłka musiała być. -
nick nieaktualnyMatleena OGROMNE GRATKI zdrowka i spokoju !
Milusia, luteina 2x2 pod jezyk nie powinna zaszkodzic. Nie poratujemy Cie inaczej jak sciskaniem kciukow, chyba zaklec na to zeby bylo ok nie ma Rozumiem, ze Cie korci, ale lepiej poczekac z testem do terminu miesiaczki Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze tym razem, powodzenia!!