Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam, w koncu mam okazje założyc chociaz jeden wątek czasami sie zadarza, ze dziewczyna zakładajaca wątek zachodzi w ciaze, moze i mi sie uda? zaczynam liste
kwiecien plecien, bo przeplata. tutaj mama a tam tataWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 15:01
Ita, kierzynka, Iwka, Niania Basia, asiorekkkk, Miśkaa, madzianka, Enigma 34, JusWik, Daisy, chmurreczkaa, karolaa, Bridget, sara_nar, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Witam, w koncu mam okazje założyc chociaz jeden wątek czasami sie zadarza, ze dziewczyna zakładajaca wątek zachodzi w ciaze, moze i mi sie uda? zaczynam liste
kwiecien plecien, bo przeplata. tutaj mama a tam tata
Hahaha! ja założyłam marcowy wątek więc muszę zajść w marcu! a że najbliższe testowanie mam 1.03 to i z drugim testowaniem w razie czego załapię sie na koniec marcakaarolaa, kierzynka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIta wrote:Hahaha! ja założyłam marcowy wątek więc muszę zajść w marcu! a że najbliższe testowanie mam 1.03 to i z drugim testowaniem w razie czego załapię sie na koniec marca
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahah! No i dołączyłam do Ciebie trochę przedwcześnie. Z okazji rozpoczętego leczenia musieliśmy sobie zrobić miesięczną przerwę w staraniach.
Trzeba żyć dalej i byc dobrej myśli W końcu skoro leczenie to może coś się wyjaśni?...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIta wrote:hahah! No i dołączyłam do Ciebie trochę przedwcześnie. Z okazji rozpoczętego leczenia musieliśmy sobie zrobić miesięczną przerwę w staraniach.
Trzeba żyć dalej i byc dobrej myśli W końcu skoro leczenie to może coś się wyjaśni?... -
hej kaarolaa też się dołączam bo mam nadzieje że ten miesiąc bedzie owocny, a teraz czekam na @, pewnie jutro mnie nawiedzi bo skonczylam wczoraj luteine
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dopiszę się na 30, choć najpewniej będę testować już w maju, jednak starania zaczynamy od kwietnia, za parę dni kończę brać leki, marzec na oczyszczanie się i od kwietnia działamy.
Wszystkim staraczkom szczęścia i dzieciny życzę
KWIECIEN
01.04.
02.04.
03.04.
04.04.
05.04.
06.04.
07.04.
08.04. kaarolaa
09.04.
10.04.
11.04.
12.04.
13.04.
14.04.
15.04.
16.04.
17.04.
18.04.
19.04.
20.04.
21.04.
22.04.
23.04.
24.04.
25.04.
26.04.
27.04.
28.04.
29.04.
30.04. zielarka
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli się mi nie uda w marcu dopiszę się jakoś około Wielkanocy chyba, ale liczę na to, że nie będę musiała juz tutaj zaglądać:p aczkolwiek kochane życzę Wam powodzenia
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość