Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypierwszego kwietnia mam wizytę u ginekologa, może da coś magicznego. 36 dc bez okresu, jak ja mam sobie dni płodne wyznaczyć śluzik raz jest raz nie z temperaturą też na bakier a brzuch boli ale nie wiem czy to na owulacje czy torbiel znowu jakaś...
-
nick nieaktualnyIta wrote:Przez cały czas próbuje przetrawić to, że o miesiąc nam się przesunęły starania i nie mogę jakoś się z tym pogodzić.
Jedyna nadzieja w tym, że czas tak szybko leci. Może nawet nie zauważę tej luki?..Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiania Basia wrote:pierwszego kwietnia mam wizytę u ginekologa, może da coś magicznego. 36 dc bez okresu, jak ja mam sobie dni płodne wyznaczyć śluzik raz jest raz nie z temperaturą też na bakier a brzuch boli ale nie wiem czy to na owulacje czy torbiel znowu jakaś...
-
Witam się i ja Właśnie zaczęłam 40 cykl starań @ u mnie ma być 5 kwietnia 12.04 mamy 6 rocznice ślubu....więc poproszę o prezencik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 08:48
kaarolaa, Martuśka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
40 cykl starań ?!
U mnie 15 i świruję. A właściwie licząc to, że 15 przeskakujemy to 16
Podziwiam Iwka Twoją wytrzymałość!
Chcę dziecko! Jak nie na urodziny to na dzień matki a jak nie na dzień matki to na dzień ojca! CHCĘ JUŻ!!!kaarolaa, Iwka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ita wrote:40 cykl starań ?!
U mnie 15 i świruję. A właściwie licząc to, że 15 przeskakujemy to 16
Podziwiam Iwka Twoją wytrzymałość!
Chcę dziecko! Jak nie na urodziny to na dzień matki a jak nie na dzień matki to na dzień ojca! CHCĘ JUŻ!!!
20 marca idę na kolejną wizytę do gin i zobaczymy co powie....
-
kaarolaa wrote:u mnie ciagnie sie 34 cs. a mam nadzieje, ze 35 bedzie juz ostatnim.
Iwka czaruje i musi sie udac, jak nic bedzie prezent na urodziny ja czekam tez na prezent dla siebie, Ita Tobie tez zycze fasoleczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 11:55
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka mam nadzieje, ze masz jeszcze jakies kotki w zapasie zeby w kwietniu mozna było je rozdawac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór wszystkim Paniom
Ja tutaj z prywatą bo udało mi się namierzyć obywatelkę IWKĘ!!!!
Iwciu gdzie Twój wykres co u Ciebie gdzie byłaś jak Cię nie było ? Czy byłaś a tylko ja taka ślepa jestem ?
Wszystkie Was gorąco pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za te które znam i te których nie znamIwka lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)