Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Laparoskopia Wrocław
Odpowiedz

Laparoskopia Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • ananasowa Nowa

Wysłany: 6 września 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Zwracam się do Was z pytaniem, bo czuję się już bezsilna. Przetestowała już chyba wszystkie możliwe farmakologiczne stymulacje przy PCO, został mi „ostatni” cykl z Lametta. Ginekolog powiedział, że jak teraz się nie uda, to zaleca laparoskopię, bo nie ma sensu mnie dalej faszerować.
    Jak się zabrać do tego tematu? Gdzie zadzwonić? O co dokładnie pytać? Czy wykonują ten zabieg na NFZ? Jeśli nie, to jaki jest koszt? Jeśli tak, to jakie terminy?
    Może któraś z Was miała robiony ten zabieg we Wrocławiu i może mi coś podpowiedzieć? Nic nie wiem, boję się strasznie...

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laparoskopię robią za darmo. U kogo się leczysz? Są prywatni lekarze np. dr Fabijański, Rubisz, Curyło co pracują na klinikach (podobno tam najlepiej), i nawet jak jesteś pacjentką prywatną to kierują na Chałubińskiego i robią w ramach NFZ. Musisz tylko odpowiednio się przygotować :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • ananasowa Nowa

Wysłany: 6 września 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :) chodzę prywatnie do lekarza, który akurat nie pracuje w żadnym szpitalu i kazał mi się zorientować w terminach itp. Spróbuje w takim razie może zadzwonić na Kliniki i się dowiedzieć co i jak.

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ananasowa wrote:
    Dziękuje :) chodzę prywatnie do lekarza, który akurat nie pracuje w żadnym szpitalu i kazał mi się zorientować w terminach itp. Spróbuje w takim razie może zadzwonić na Kliniki i się dowiedzieć co i jak.

Hmm, nie wiem jak to jest tak bez lekarza... Bo jakbyś chodziła, do któryś z tych (ja chodzę jak i większość dziewczyn na wątku Wrocławianek) do Fabijańskiego, akurat dwie kobietki mają teraz mieć laparo, inne miały z ręki dr. Fabijańskiego :) jest to szybkie umówienie, wręcz nie dlużej niż miesiąc.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • ananasowa Nowa

Wysłany: 6 września 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hmm, nie wiem jak to jest tak bez lekarza... Bo jakbyś chodziła, do któryś z tych (ja chodzę jak i większość dziewczyn na wątku Wrocławianek) do Fabijańskiego, akurat dwie kobietki mają teraz mieć laparo, inne miały z ręki dr. Fabijańskiego :) jest to szybkie umówienie, wręcz nie dlużej niż miesiąc.

Może spróbuje się do niego umówić i z nim porozmawiać w takim razie.

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 20:52

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ