Leczenie kanałowe a ciąża
-
Cześć dziewczyny. Potrzebuję Waszej rady. Byłam dzisiaj u dentysty i okazało się, że muszę wyleczyć zęba kanałowo. Podłamałam się bo za 2-3 dni będę mieć owulację I mieliśmy nadzieję na 2 kreseczki na teście pod choinkę. Myślicie, że lepiej odłożyć staranie na kolejny cykl czy szybko zrobić teraz kanałowe? Mogę mieć robione za tydzień więc teoretycznie nic nie powinno się stać, ale sama już nie wiem..
-
Bardziej mi chodzi o To, że kanałowe by było około tydzień po owulacji i czy po leczeniu nie zaszkodziłby rentgen w razie jakby się udało
-
Olliiii wrote:Bardziej mi chodzi o To, że kanałowe by było około tydzień po owulacji i czy po leczeniu nie zaszkodziłby rentgen w razie jakby się udało
-
Hej dziewczyny też jestem w trakcie starań, nie leczę na razie nic kanałowo, tylko zwykłe plomby. Ale w sobotę miałam usuwaną ósemkę, dostałam dość sporo znieczulenia, a prawdopodobnie byłam tuż przed owulacją.
Jak myślicie, czy to znieczulenie mogło jakoś wpłynąć, zahamować, przesunąć owulację?Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Myślę, że spokojnie można leczyć zęby kanałowo, starając się o ciążę. Jeżeli jednak masz wątpliwości to zobacz na lux-dent.com.pl lub ewentualnie skontaktuj się telefonicznie. Na pewno dostaniesz odpowiedź na wszystkie pytania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 00:29
-