Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Leki psychotropowe
Odpowiedz

Leki psychotropowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ms22 Znajoma

Wysłany: 31 marca 2022, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy któraś z Was leczyła się na depresję/nerwicę/lęki itp i brała leki psychotropowe w ciąży? Czytam, że nie jest to bezpieczne dla dziecka.... Wady serda, większe prawdopodobieństwo autyzmu.. Co Wasi lekarze mówili na ten temat? Jakie jest wasze doświadczenie? Znacie kogoś kto zażywał takie leki i wszystko było dobrze z ciążą i dzieckiem?

Starania od 2020 r.

👱‍♀️ endometrioza 3st.
    👱‍♂️ obniżone parametry nasienia 2%, 1%, zabieg na żylaki+ suplementacja - 6%

13.09.24 pierwszy transfer 3dniowego cl.8.1
    15.09.24 ❄️❄️❄️❄️❄️
    22.11 💔 Aniołek 10tc/12tc

FET 09.2025 beta 0 ❌️
    FET 08.2026 biochem ❌️
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja brałam leki psychotropowe ale po rozmowie z gin kazał zmienić podczas starań. Po tej rozmowie miałam inne przepisane "łagodniejsze" i bezpieczniejsze wrazie jakbym zaszła w ciążę a jeszcze o tym nie wiedziała.

Nadzieja umiera ostatnia...<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ