X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Leki psychotropowe
Odpowiedz

Leki psychotropowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ms22 Znajoma

Wysłany: 31 marca 2022, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy któraś z Was leczyła się na depresję/nerwicę/lęki itp i brała leki psychotropowe w ciąży? Czytam, że nie jest to bezpieczne dla dziecka.... Wady serda, większe prawdopodobieństwo autyzmu.. Co Wasi lekarze mówili na ten temat? Jakie jest wasze doświadczenie? Znacie kogoś kto zażywał takie leki i wszystko było dobrze z ciążą i dzieckiem?

Starania od 2020 r.

👱‍♀️ endometrioza 3st.
    👱‍♂️ obniżone parametry nasienia 2%, 1%, zabieg na żylaki+ suplementacja - 6%

13.09.24 pierwszy transfer 3dniowego cl.8.1
    15.09.24 ❄️❄️❄️❄️❄️
    22.11 💔 Aniołek 10tc/12tc
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja brałam leki psychotropowe ale po rozmowie z gin kazał zmienić podczas starań. Po tej rozmowie miałam inne przepisane "łagodniejsze" i bezpieczniejsze wrazie jakbym zaszła w ciążę a jeszcze o tym nie wiedziała.

Nadzieja umiera ostatnia...<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ