X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Leki psychotropowe
Odpowiedz

Leki psychotropowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ms22 Znajoma

Wysłany: 31 marca 2022, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy któraś z Was leczyła się na depresję/nerwicę/lęki itp i brała leki psychotropowe w ciąży? Czytam, że nie jest to bezpieczne dla dziecka.... Wady serda, większe prawdopodobieństwo autyzmu.. Co Wasi lekarze mówili na ten temat? Jakie jest wasze doświadczenie? Znacie kogoś kto zażywał takie leki i wszystko było dobrze z ciążą i dzieckiem?

Starania od 2020 r.

👱‍♀️ endometrioza 3st.
    👱‍♂️ obniżone parametry nasienia 2%, 1%, zabieg na żylaki+ suplementacja - 6%

13.09.24 pierwszy transfer 3dniowego cl.8.1
    15.09.24 ❄️❄️❄️❄️❄️
    22.11 💔 Aniołek 10tc/12tc
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja brałam leki psychotropowe ale po rozmowie z gin kazał zmienić podczas starań. Po tej rozmowie miałam inne przepisane "łagodniejsze" i bezpieczniejsze wrazie jakbym zaszła w ciążę a jeszcze o tym nie wiedziała.

Nadzieja umiera ostatnia...<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ