lekka depresja
-
Witam, ja już nie wiem co się ze mną dzieje...dwa miesiące temu odstawiłam antykoncepcje i od pewnego czasy dziwne stany mnie dopadaja, jakoś tak smutno, samotnie, pusto...nie wiem czy to wina tych odstawionych hormonów czy skutek ciągłego myślenia ,,zaszlam w ciążę czy nie? Temperatura spada czy rośnie? Śluz suchy czy wilgotny? Za 8 dni przyjsc ma @... A ja sama nie wiem o co chodzi od 4 dni coraz gorzej...chcę mi się płakać,oj nie wyć jak wilk do księżyca.....a mąż mówi może powinnaś pójść do psychologa? A może to zwykle przesilenie wiosenne? A jak u was kochane nastroje?
-
Kochana po pierwsze po anty moze tak byc...jak ja zaczełam nosic plastry to czułam sie jak na haju, byłam pobudzona itd, jak skończyłam to czułam sie wypompowana..organizm wraca do normy, do swojego normalnego stanu moze tak byc
po drugie myslenie non stop tez nie sprzyja, spróbuj sie wyłaczyc . Wiem ze to ciezkie bo mi samej jest ciezko, ale zajmij sie czyms- ja postanowiłam bloga założyc i tym sie teraz zajmuje:)
a po trzecie przesilenie to też może być..niby zimy strasznej i długiej nie było ale mimo wszystko organizm to organizm..wyjdz moze na balkn na słonce i zarzyj troche wit D poprawi Ci sie humor, może ksiązka, komedia, rower, rolki
Bedzie oki!!!!
Nie wolno CI myslec ze to depreska czy cosik bo faktycznie w to popadniesz!!!!!!! -
jastjast wrote:Dzięki za wsparcie, ja nie chcebmyslec że to może być coś depresyjnego... Dziś wybieram się do fryzjera a co mi tam zrobię się na bóstwo;-)
jasne zrób włoski, pazurki, kup cos ładnego....np szpilki
jeeeeeeeeee
zaszalej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-