Len mielony/siemie lniane
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie kisielek z lnu niewiele pomógł Teraz piję olej lniany z apteki gal, a do tego łykam wiesiołka. Efekty wiesiołka z postaci "lepszego i bardziej obfitego śluzu" zauważyłam kilka dni później. Teraz zobaczymy jak spisze się olej lniany. Oby pomogło
-
Ja piłam len i wiesiołka, pomogło bardzo na śluz. Aż nie mogłam uwierzyć, i ja i lekarz. Teraz już nie muszę (czekam na transfer po Nowym Roku), ale dalej piję, bo efekt uboczny w postaci poprawy stanu włosów i cery bardzo mi się spodobał. No i na metabolizm super ten len wpływa... Wczoraj próbowałam dołożyć młody jęczmień, mam schudnąć do transferu kilka kilogramów, więc jęczmień połączony z lnem powinien troszkę pomóc. Ale taki paskudny jest ten jęczmień, że miałam odruch wymiotny. Nawet wymieszany z bananem. Bleee. Siemię lniane to przy nim lody kokosowe po prostu!
-
ja starajac sie wiosna o dziecko, w 1 cyklu serduszkowalam codziennie i nic z tego nie wyszlo, nie widzialam u siebie sluzu prawie wcale
w 2 cyklu pilam siemie lniane mielone 2 lub 3 razy dzienne serduszkowalam tez codziennie i sie udalo, przez caly cykl mialam duzo wodnistego sluzu
szkoda tylko, ze spotkal mnie taki los... ale to juz inna bajka, a raczej dramat...
oczywiscie len wpływa super na metabolizm jesli jest pity rano lub w dzien, bo pijac go wieczorem ma odwrotne dzialanie bo wtedy tuczy -
Dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale okres nie nadszedł! Nie robiłam jeszcze testu - boje się rozczarowania i postanowiłam poczekać jeszcze kilka dni. Jak okaże się, że jednak zaszłam w ciążę będę wszem i wobec ogłaszać, że wiesiołek i olej lniany brali w tym udział
-
Słuchajcie dziewczyny: JESTEM W CIĄŻY!!! Byłam u ginekologa, ten przepisał mi luteinę dopochwowo, ponieważ bardzo boli mnie brzuch. Powiedział, że to na podtrzymanie ciąży.
Wychodzi na to, że wiesiołek i mielone siemię lniane podziałały, niemniej boje się, bo te bóle brzucha są dokuczliwe -
Odkopię trochę wątek, jestem dość świeża w Waszej/naszej społeczności - dlatego mam nadzieję, że wybaczycie.
Chyba też muszę zacząć stosować to siemię. Nigdy nie słyszałam o takim sposobie. Widzę, że działa to również na skórę,, włosy i paznokcie - co także mi się przyda.
Ale jak uważacie powinnam konsultować stosowanie siemienia z moim lekarzem? Jest to środek naturalny co prawda, ale wiecie już tak mam, że jestem bardzo ostrożna.
Proszę o liczne porady bo tak jak wspomniałam świeżak ze mnie. Z góry dziękuję i pozdrawiam! EDKA -
Dziewczyny pijecie siemie? Ja dziś wracam do piciaStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK