X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUF - naturalne sposoby
Odpowiedz

LUF - naturalne sposoby

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dziewczynaztt Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Przekopałam całe forum na temat zagadnienia LUF. Szukam naturalnych sposobów walki z tym „upiorem”. Może ktoś się podzieli swoim doświadczeniem.

Czekam na cud ❤️
  • Magda25 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2022, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pecherzyk nie pekal jak w okolicach owulacji przrsaxzilam ze slodyczami. Odkad odstawilam cukier pekaja zawsze😊

Marchewa88 lubi tę wiadomość

• Dziewczynaztt Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda25 wrote:
    U mnie pecherzyk nie pekal jak w okolicach owulacji przrsaxzilam ze slodyczami. Odkad odstawilam cukier pekaja zawsze😊

I to bardzo cenna wskazówka :)!

Czekam na cud ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ