X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUF - naturalne sposoby
Odpowiedz

LUF - naturalne sposoby

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dziewczynaztt Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Przekopałam całe forum na temat zagadnienia LUF. Szukam naturalnych sposobów walki z tym „upiorem”. Może ktoś się podzieli swoim doświadczeniem.

Czekam na cud ❤️
  • Magda25 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2022, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pecherzyk nie pekal jak w okolicach owulacji przrsaxzilam ze slodyczami. Odkad odstawilam cukier pekaja zawsze😊

Marchewa88 lubi tę wiadomość

• Dziewczynaztt Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda25 wrote:
    U mnie pecherzyk nie pekal jak w okolicach owulacji przrsaxzilam ze slodyczami. Odkad odstawilam cukier pekaja zawsze😊

I to bardzo cenna wskazówka :)!

Czekam na cud ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ