Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina??
Odpowiedz

Luteina??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ginekolog zapisał mi luteine dopochwowa 2x dziennie przez 5 dni.

Biorę luteine od wczoraj i zaczęła boleć mnie głowa i słabo w nocy mi było to normalne?

• Ala222 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że jestem spiaca jakąś pomimo kawy i czasem cycki mnie swedza.

• Seli Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorac duza dawke tez tylko bym na niej spala ;) moze byc od niej. Poczytaj ulotke

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja biorac duza dawke tez tylko bym na niej spala ;) moze byc od niej. Poczytaj ulotke

Właśnie dziś jest mi lepiej, byłam u lekarza rodzinnego bo podejrzewa u mnie plaskostopie to przy okazji go poi formowalam to tej sytuacji z luteina i powiedział że porostu organizm się przyzwyczaja. A ja czuję się jak na kacu taki ból. Głowy mam 🤦‍♀️ ale już nie mam mdłości i jeszcze cycki dziś nie swedzialy. Szyjka z kolei jest miękka i otwarta i nisko więc pewnie niedługo będzie okres jak dostawie luteine

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ