Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina??
Odpowiedz

Luteina??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ginekolog zapisał mi luteine dopochwowa 2x dziennie przez 5 dni.

Biorę luteine od wczoraj i zaczęła boleć mnie głowa i słabo w nocy mi było to normalne?

• Ala222 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że jestem spiaca jakąś pomimo kawy i czasem cycki mnie swedza.

• Seli Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorac duza dawke tez tylko bym na niej spala ;) moze byc od niej. Poczytaj ulotke

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja biorac duza dawke tez tylko bym na niej spala ;) moze byc od niej. Poczytaj ulotke

Właśnie dziś jest mi lepiej, byłam u lekarza rodzinnego bo podejrzewa u mnie plaskostopie to przy okazji go poi formowalam to tej sytuacji z luteina i powiedział że porostu organizm się przyzwyczaja. A ja czuję się jak na kacu taki ból. Głowy mam 🤦‍♀️ ale już nie mam mdłości i jeszcze cycki dziś nie swedzialy. Szyjka z kolei jest miękka i otwarta i nisko więc pewnie niedługo będzie okres jak dostawie luteine

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ