Luteina
-
Witam
Czy wiele z was zażywa luteine? Jeśli tak to czy pobolewa was podbrzusze? Na początku cyklu brałam clo i tu również zadaje pytanie czy którejś z was pomógły te leki? Wiem,że wiele jest takich wątków, ale wolałam założyć swój,aby mieć świeże dane -
Ja po luteinie czuję się bardziej ciążowo, niż wtedy, kiedy byłam faktycznie w ciąży - nudności, zmęczenie, senność i bóle podbrzusza to norma.
Jeśli chodzi o clostilbegyt to właśnie "jadę" na czwartym cyklu z nim - cykle piękne, wykresy książkowe, niestety na razie nic się nie wykluło.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Powiem Ci że ja po duphastonie też miałam wszystkie objawy ciążowe, mdłości , nabrzmiałe piersi itp. Ale lutka i dupek tak podobno działają i dają błędną nadzieję .grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Ja biorę luteinę od 15dc ( dziś mam 20) , a mam brać do 25 dc. Brzuch mnie pobolewa, mam huśtawki nastroju, ale oprócz lutki biorę inofolic i euthyrox ( mam tsh 4,06) więc kto wie od czego to. I to mój 1 c na lekach...
-
ja po luteinie czułam się normalnie, @ pojawiła się 4 dni po odstawieniu, żadnych objawów typu ból piersi, ból brzucha tak jak zazwyczaj przed @. Jedynie byłam bardziej rozdrażniona i płaczliwa. No i w dniu @ strasznie bolała mnie głowa.
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -