X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina i castagnuss
Odpowiedz

Luteina i castagnuss

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ela90 Przyjaciółka

Wysłany: 28 czerwca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz od tego cyklu w czerwcu zaczęłam brać castagnus rano 2 tabletki i od 16. dnia także luteinę 2x dziennie podjezykowo. Może któraś z was również stosuje taka kombinacje i zauważyła jakieś zmiany?

Dzisiaj mam termin @ ale jeszcze nie nadeszła. Zastanawiam się, czy te leki nie wydłużyly mi cyklu i narazie chyba nie testuje.

Piersi bolą jak nigdy dotąd, chociaż po castagnusie nie powinny... pobolewanie podbrzusza też od 3 dni... jakby się zbierało na @

Termin na 14 października :)
  • Ela90 Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to, że żadna z was się tak nie leczy?

• Maczek Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wręcz przeciwnie - myślę, że całkiem sporo się tak leczy. Sama brałam jedno i drugie. Ale są już wątki i o jednym, i o drugim. Chyba nawet kilka ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Ela90 Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszukiwarka musi źle działać bo nic nie znalazła. Ale chodzi mi też o te połączenie. Tylko castagnus i luteina. Naprawdę mam teraz dziwny cykl i juz zglupialam. Najpierw bolały mnie mocno piersi, teraz już nie bolą. Test wyszedł negatywny, okresu dalej brak. Skurcze wyczuwam juz od kilku dni. Nie wiem, czy to zasługa tych leków, czy to jednak ciąża.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ