LUTEINA- zajście w ciąże
-
Hej dziewczyny,
Piszę z zapytaniem czy któraś z was zaszła w ciążę przy braniu Luteiny? Szukam potwierdzonych przypadków... chyba po to żeby żyć nadzieją, że to rzeczywiście przyniesie efekt. Lekarz mi wczoraj przepisał, ale mało wytłumaczyłStarania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*]
08.12.2019 Aniołek [*]
Marzenia się spełniają mocno w to wierzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiadomo ale zastanawia mnie jaki wpływ na owulacje może mieć. W końcu lekarze najczęściej zalecają ją brać 16-25 dc a skoro ja mam późne owulacje to czy ona wpłynie na nią czy też nie. A badania progesteronu po owulacji dopiero będę robić i potem zobaczę co dalej.
-
nick nieaktualnyZ moich źródeł wiem ze sie bierze po owulacji...branie przed moze ja zaburzyć, moze do niej nie dochodzić. ..bo progesteton zaczyna rosnac po owulacji by podtrzymac ciaze...jesli do zaplodnienia nie dochodzi to przed@ znów spada....dlatego prawidlowo po odstawieniu Luteiny po 2,3dniach powinna byc@
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
NO właśnie takie są moje obawy. jedne źródła piszą że luteina wstrzymuje, inne że nie... Lekarz zalecił mi brać od 12 dc do 26 dc. Chce mu ufać ale boje się... Na wizycie powiedział mi słowa które dały mi nadzieję. WIDZIMY SIĘ JAK BĘDZIE PANI W CIĄŻY.. więc chyba wie co robiStarania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*]
08.12.2019 Aniołek [*]
Marzenia się spełniają mocno w to wierzę -