Luty miesiąc miłości 💘💏 w październiku bobas zagości 👣👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
ALICE wrote:Dzisiaj wieczorem testy negatywny już chyba 🤔
Czy jest to możliwe żeby to była ciąża biochemiczna?
Ciężko stwierdzić, trzeba sprawdzić betę. Sam test nie jest wyznacznikiem, mogły być po prostu wadliwe testy. Z biochema raczej by tak szybko nie spadła beta, żeby dzień czy dwa później pokazać negatywny test tym bardziej, że chyba aktualnie nie na u Ciebie ani plamienia ani @.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
nick nieaktualnyjo_ana wrote:Ciężko stwierdzić, trzeba sprawdzić betę. Sam test nie jest wyznacznikiem, mogły być po prostu wadliwe testy. Z biochema raczej by tak szybko nie spadła beta, żeby dzień czy dwa później pokazać negatywny test tym bardziej, że chyba aktualnie nie na u Ciebie ani plamienia ani @.
Nawet jeżeli jest 11 dni po tym drugim okresie? Testy dzisiaj jeszcze z rana lekko widać zabarwienie dlatego czekam na wyniki już bo mnie to męczyło strasznie i się okaże a poz iej powiem wszystko na wizycie u ginekologa bo niestety nie udało się wcześniej dostać -
Daj znać koniecznie jakie wyniki.💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
jo_ana wrote:Ciężko stwierdzić, trzeba sprawdzić betę. Sam test nie jest wyznacznikiem, mogły być po prostu wadliwe testy. Z biochema raczej by tak szybko nie spadła beta, żeby dzień czy dwa później pokazać negatywny test tym bardziej, że chyba aktualnie nie na u Ciebie ani plamienia ani @.
Przy biochemie beta nie musi siegac setnych wartości, może być na etapie nawet i 10 i może spaść w ciagu jednego dnia. Na to nie ma reguły, wszystko zależy od organizmu kobiety -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Przy biochemie beta nie musi siegac setnych wartości, może być na etapie nawet i 10 i może spaść w ciagu jednego dnia. Na to nie ma reguły, wszystko zależy od organizmu kobiety
Dziękuję wam wszystkim za informację człowiek się w takich momentach dowiaduje jak mało jeszcze wie 😊 ale czekam na wyniki
Abrakadabra gratuluję dziewczynki ❤️❤️ sama zawsze chciałam córeczkę -
abrakadabra wrote:Przy biochemie beta nie musi siegac setnych wartości, może być na etapie nawet i 10 i może spaść w ciagu jednego dnia. Na to nie ma reguły, wszystko zależy od organizmu kobiety
No tak ale jak by beta spadła do zera to w tej sytuacji nastąpiła by miesiączka przy biochemie. A tutaj miesiączki nie było, dwa dni temu test pozytywny dzisiaj negatywny, więc raczej nie wskazuje to na biochem, a na wadliwy test.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
jo_ana wrote:No tak ale jak by beta spadła do zera to w tej sytuacji nastąpiła by miesiączka przy biochemie. A tutaj miesiączki nie było, dwa dni temu test pozytywny dzisiaj negatywny, więc raczej nie wskazuje to na biochem, a na wadliwy test.
Pamiętajmy, że testy nie wyłapują takiej bety jak 2 czy 4. Może być nawet i 1 to i tak test tego nie wyłapie, a dopóki nie spadnie do 0 to miesiączki nie będzie. -
abrakadabra wrote:Pamiętajmy, że testy nie wyłapują takiej bety jak 2 czy 4. Może być nawet i 1 to i tak test tego nie wyłapie, a dopóki nie spadnie do 0 to miesiączki nie będzie.
Także to naprawdę zależy raczej od organizmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 16:00
-
MałaStokrotka wrote:Kochana wybacz że się wmieszam, nie musi być równa 0 żeby zaczęło się krwawienie. Ja zaczęłam plamić w czwartek, w środę po południu krwawić a w sobotę nie miałam zerowej bety ale ok. 4.
Także to naprawdę zależy raczej od organizmu.
Tak jak mówiłam właśnie wcześniej, że zależy od organizmu kobiety. Ja przy biochemie mialam mega wyraźną kreske, a na drugi dzien rano dostałam mocnego krwawienia wiec nie ma teorii. Jednej spadnie do 0 i okres przyjdzie, innej spadnie tez do 0 i okresu może dalej nie być. Inne dostaną krwawienia i przy becie wysokiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O jacie ale oszukańce 😳😳😳💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -