Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Futuremama ja na NFZ byłam w pierwszej ciąży na Podwalu i facet nie widział ciąży mnogiej, przez 3 wizyty twierdził, że to ciąża pojedyncza i tylko czekał aż serce zacznie bić. Dopiero jak mi powiedział, że to 8 tydzień i nie ma serca i że poronienie to ja spanikowana poszłam prywatnie, gdzie okazało się że to miała być ciąża mnoga, były 3 jaja płodowe, ale tylko w jednym zarodek...
Nie polecam gościa.. żeby tam chodzić to trzeba mieć zdrowa ciążę
Juliet ja dokładnie tego samego się dogrzebalam w necie, nie wiem co to za babsko, nie ufam jej. Raz że się spóźniła, dwa że mnie nie słuchała, a trzy to jej wyraz twarzy i ton.. no masakra. Człowiek idzie żeby się czegoś dowiedzieć a ta mi już przewidziała, że z tego nic nie będzie i że mam iść się leczyć na niepłodność. Zero konkretów2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Dastiny wrote:Czy ktoś mi powie jak zrobić ten pieprzony test ciążowy żeby wyszedł pozytywnie?! 😂 Może ja coś źle robię po prostu 😂😂😂
Podbijam pytanie ;PP
Midzia, widzę!
Stysia, współczuję wizyty u lekarza. Baby lekarze potrafią być okrutne. Na pewno wszystko jest ok!Stysia16, midzia lubią tę wiadomość
-
Stysia ja dla porównania robiłam dziś bete 15dpo i mam wynik 362,3. Wcześniej było 150. Prog wyszedł mi 22,7. Teraz się zastanawiam czy robić 3 raz bete, ma to sens?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 13:34
midzia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
Kacha_88 wrote:Stysia ja dla porównania robiłam dziś bete 15dpo i mam wynik 362,3. Wcześniej było 150. Prog wyszedł mi 22,7. Teraz się zastanawiam czy robić 3 raz bete, ma to sens?
To pięknie beta poszła w górę 😍😍
U mnie beta 318 w 17dpo jednakNynka lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
A to na podwalu ja dobrze trafiłam ale 10 lat temu. Potem ten gin moją druga ciąże prowadził ale niestety już nie przyjmuje we Wro. Teraz długo szukałam i mam w medicoverze lekarza który w razie czego prywatnie w ginemedice przyjmuje i pracuje w Oleśnicy na położnictwie ale póki co raz tylko byłam. Za tydzień wizyta i zobaczymy co mi powie. Ale do niego to już na początku cyklu już wizytę zaklepywałam bo znikają🙈
-
Stysia16 wrote:To pięknie beta poszła w górę 😍😍
U mnie beta 318 w 17dpo jednak
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
Czy ja dobrze widzę, że Midzia ma druga krechę? 🤔 Gratulacje!
A mnie dziś mega napieprzają cycki po bokach. Wręcz masakra. 10dpomidzia, Kira, futuremama lubią tę wiadomość
-
No jest druga krecha. Gratuluję! Laski jakieś czary na tym wątku się odprawiają!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 14:37
midzia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
Olenkaqx wrote:Czy ja dobrze widzę, że Midzia ma druga krechę? 🤔 Gratulacje!
A mnie dziś mega napieprzają cycki po bokach. Wręcz masakra. 10dpo
Kiedy testujesz? 😉 Mnie nie bolą, ale przez 2 dni miałam takie ciagniecie od pach -
Hejka Drogie Babki !
Gratuluję wszystkich drugich kresek i super bet 😁😁😁😁😁 spokojnych ciąż Wam życzę Piękne 😍😎
Ja mam końcówkę okresu i jadę z tematem 😁😁😁
Martyna33 A jak u Ciebie?midzia, Ewelina26, Kira, Kacha_88 lubią tę wiadomość
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
CestLaVie wrote:Hejka Drogie Babki !
Gratuluję wszystkich drugich kresek i super bet 😁😁😁😁😁 spokojnych ciąż Wam życzę Piękne 😍😎
Ja mam końcówkę okresu i jadę z tematem 😁😁😁
Martyna33 A jak u Ciebie?
Uuu, nowy cykl nowa szansa ☺️☺️
Miło ze pytasz U mnie 4dpo, tempka utrzymuje się 36,9 wiec spoko. Brzuch boli jak na okres, cycki swędzą i kłują. Czyli tak wiele objawów które nic nie znaczą🤣 Dziś jestem wyjątkowo zmęczona i senna, zerkam w notatki cyklu zaciazonego i 4dpo wtedy odnotowałam tez zmęczenie i słabość 🤷🏼♀️🤷🏼♀️Staraczkalulu, futuremama, Kira lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Midzia jak nie będzie okresu w sobotę to w niedzielę postanowienie że nie testuje wcześniej niż dzień po spodziewanej malpie
Kira, midzia, Anjucha lubią tę wiadomość
-
Ja mam taki problem ze jak siedzę w domu i mam wolne to leżę i myślę co mnie tu boli gdzie mnie zakluje tu mnie coś swędzi tam mi pika 😂 i forum : pika mi coś 9 dpo czy to ciaza? 😂
Już mi troche to przeszło ale na początku wstydziłam się dać komuś swój telefon bo jak chciał coś napisać to pierwsze podpowiedzi to : test ciążowy, śluz plodny, nasienie 😄
Chyba muszę przypilnować żeby nie mieć wolnego w fazie lutealnej 😂Martyna33, Kira, Limonka26, futuremama, mgielka lubią tę wiadomość
-
Kacha_88 wrote:To i tak nie jest zły wynik. Trzymam kciuki za drugi pomiar. Trafiłaś na nieciekawego lekarza, tacy ludzie nie powinni być ginekologami. Ja zanim wybiorę lekarza to obczajam na Znanym lekarzu i zawsze mi się sprawdza to jak przebiega wizyta z tym co piszą ludzie.
zależało mi na szybkiej wizycie po tych plamieniach, więc nawet nie spojrzałam na jej opinie teraz czytam i widzę, ze nie jestem jedyną kobietą/ parą, którą tak potraktowała
Masakra, nadal nie umiem wyjść z szoku jak można tak kogoś potraktować będąc lekarzem2/2023 💔 6tc poronienie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
futuremama wrote:A to na podwalu ja dobrze trafiłam ale 10 lat temu. Potem ten gin moją druga ciąże prowadził ale niestety już nie przyjmuje we Wro. Teraz długo szukałam i mam w medicoverze lekarza który w razie czego prywatnie w ginemedice przyjmuje i pracuje w Oleśnicy na położnictwie ale póki co raz tylko byłam. Za tydzień wizyta i zobaczymy co mi powie. Ale do niego to już na początku cyklu już wizytę zaklepywałam bo znikają🙈
Dziewczyny jak jesteście wrocławskie to mega polecam Zborowskiego z Medfeminy.
A na NFZ chodziłam dodatkowo do takiej bardzo starszej Pani Doktor na Młodych Techników, miała jakieś stare usg w gabinecie, i mega się jarala moja ciąża 🥰 mogę gdzieś wyszperać nazwisko jak chcecie
-
Cześć dziewczyny! wracam po imprezowym weekendzie i nadrabiam zaległości. Gratuluje wszystkich dwóch kreseczek. Ten luty na prawdę super się rozpoczyna
U mnie póki co bez zmian. Już 24dc a owu ani widu ani słychu. Chociaż wczorajszy owulak jakby trochę ciemniejszy niż zwykle. Z cienia cienia już się zrobił konkretny cień haha. W czwartek mam wizytę u mojej pani doktor. Jestem bardzo ciekawa co mi powiemidzia lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
nick nieaktualnyOtter wrote:Nono Dziewczyny, ale dałyście dzisiaj czadu! No luty zdecydowanie lepszy niż poprzedni miesiąc i z przyjemnością uzupełniam listę 😍
Anka, ale kumulacja- bierz się za chłopa i działajcie 👶👶a jutro kreśl totka 😁
Midzia, piękne zwidy- gratuluje kreseczek ❤️
Kacha jest moc 💪💪 super beta
Stysia nie przejmuj się ta wstrętna babą. Nie wolno się denerwować, tylko dbamy o Kropka 💚
Staraczkalulu, Mamabobasa, Halmaanam dopisane wszystkie do listy, powodzenia 🍀 -
Wow ile pazdziernikowych mamuś jest. Gratulacje dziewczyny. Mam syna z października 😜
Teraz się nie zalapie wczoraj pojawił sie okres.... Więc mój cykl miał 26 dni nigdy takiego nie miałam jeszcze.... Dziś już się kończy, i zaczynamy bo tak jak pisałam nakrecam się na ten cykl ale muszę rzetelnie robić testy owulacyjne i wybrać się do lekarza aby potwierdzic owulację, więc trzymajcie kciukasy. 😜😜midzia, Kira lubią tę wiadomość