mACA czy ktos stosował jakie są efekty u panów ;)
-
Ja również wiele czytałam na ten temat i doszłam do wniosku że narazie nie będę suplementować swojego mena. W niektórych przypadkach potrafią pogorszyć jakość nasienia(gdzieś wyczytałam na forum). Ja sowjemu M daje już ponad dwa miesiące kwas foliowy i witaminke C co jakiś czas, no i dużo jabłek zjada są podobno rewelacyjne dla mężczyzn, mają dużo wit C i nie tylko, samo zdrowie!
Warto by też zbadać najpierw nasienie M bo jak jest zdrowe i silne to po co faszerować go tymi suplementami
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
masz racje amelka może co za duzo to niezdrowo
mój narazie biarze kwas foliowy od miesiąca, magnez z B6, olej rybi z kwasem omega 3 a od dziś cynk moze narazie wystarczy hehe no i dużow wody z cytryna pije więc wit C mu nie brakujeamela lubi tę wiadomość
-
no ja też myślałam o sublementacji, ale tak samo pomyślałam, że jednak lepiej poczekac, zrobic badanie i bedzie sie wiadziało na czym stoimy:)
amela lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Hmnn mój mąż zdążył wziąść zaledwie 3 kapsułki i jest ciąża ale wątpie w tak szybie działanie Maci-w każdym razie napewno nie zaszkodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 22:09
mycha28, Martuśka lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
mycha28 wrote:masz racje amelka może co za duzo to niezdrowo
mój narazie biarze kwas foliowy od miesiąca, magnez z B6, olej rybi z kwasem omega 3 a od dziś cynk moze narazie wystarczy hehe no i dużow wody z cytryna pije więc wit C mu nie brakuje
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Witacie,
a'propos maki (czy jak to się tam odmienia) - był kiedyś program na National Geographic o bezpłodnej parze. Starali się bardzo długo o dziecko, ale nikt nie był w stanie im pomóc. W końcu postanowili spróbować tradycyjnej metody, czyli sprzedawanego na bazarze koktajlu z żab (tak, tak - żaby włożone do miksera i zmiksowane ) Codziennie szli na bazar i wypijali po szklance tego zielonego czegoś. No i stał się cud - kobieta zaszła w ciążę. Twórcy programu zastanawiali się jak żaby mogły pomóc w zajściu w ciążę w tak beznadziejnej sytuacji i znaleźli odpowiedź. Okazało się , że do zmiksowanych żab dodawany był sproszkowany korzeń maki i to on pomógł, a nie ropuszki
To tak zupełnie pobocznie piszę, jako ciekawostkę. My nie próbowaliśmy, ale może kiedyś...amela lubi tę wiadomość
-