Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatekgagatek wrote:Morwa, Emila o ja ciesz!! gratulacje!
Paznokietek nie denerwuj się, ja też przez pare dni delikatnie plamiłam a ptem wszytstko przeszło :* ściskam za was kciuki, daj koniecznie znać po wizycie u lekarza.
Ciri- mi check and go z rossmana pokazał piękną krechę z sika o 20 także mogę ten test zarekomendować może jeszcze jest za wcześniej, zrób ponownie test za parę dni.
Inna jak ja Cię rozumiem. Z jednej strony się cieszę ale z drugiej boję się cieszyć żeby nie zapeszyć a z trzeciej jestem przerażona chociaż właśnie tego chciałam -
nick nieaktualnyewunia87 wrote:Hej dziewczyny mam do was taka sprawę. W skrócie moja przyjaciółka, okres 20.03 do teraz brak,koniec kwietnia testy negatywne wiec poszła do gin ten stwierdził brak ciąży i zapisał luteinę na wywołanie 2x2 przez 5 dni. Skończyła brać 4 maja. Odstawiła ale @ brak. Wczoraj zrobiła test 2 krechy, zaraz na betę, odpowiada 8 tyg. Czyli wzorowo. I tu nasze pytanie. Czy takie branie i odstawienie nagle luteiny nie zaszkodzi maleństwo? Jak myślicie? W poniedziałek idzie do lekarza, bo w piatek sie nie dostała
ja brałam luteine od początku 2X2 i też odstawiłam. W pierwsze dwa dni miałam tylko jedną dziennie a potem już nic. Spokojnie można zwłaszcza w 8 tygodniu bo za żywienie dzieciątka odpowiada już ciałko żółtemiśka905 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
masakra jakie ceny:-/ u nas to samo, zawsze do miasta jadę do laboratorium Szpitalnego bo szkoda mi kasy tu zostawiać w ośrodku zdrowia jak robię jakiekolwiek badania. Tak zrobiłam toksoplazmozę, cytomegalię i różyczkę, zapłaciłam za te badania 253 zł (!!!) już więcej się nie dam;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 11:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejooo oooo mordeczko gratulujeee :* ! u mnie dzisiaj taki mocniejszy ból podbrzusza .. tak jakby ktos wział moja macice i ciągnął na dól. Mam nadzieje ze to dobry znak... eh
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Najtańsze labolatoria są zawsze przy szpitalach albo uniwerkach medycznych w centrach klinicznych. W Trójmieście w Luxmedzie za betę życzą sobie ponad 50zł, a w labolatorium klinicznym- 15. Tyle samo kosztuje progesteron. Krzywa cukrowa to chyba 5 zl za każde pobranie, więc trzypunktowa to 15zł. Obrzydliwie tanio
Gratki nowym żabkom Ja jutro chyba idę na moja pożegnalną betę, chociaż nadal nie krwawię.