X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne mała macica
Odpowiedz

mała macica

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z was została poinformowana przez ginekologa, że ma "malutką macicę" i czy były jakieś tego konsekwencje np. problemy w ciąży, problemy z donoszeniem? Czy można jakoś pomóc macicy lekami/ hormonami żeby się łatwiej rozciągałą w ciązy??

f2wlcbxmqludqper.png
  • lobelia Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam też małą macice ale nigdy nie przywiązywałam od tego uwagi

paaulik_ lubi tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie Gin właśnie na ostatniej wizycie oznajmił tę wiadomosć...

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ