Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne mała macica
Odpowiedz

mała macica

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z was została poinformowana przez ginekologa, że ma "malutką macicę" i czy były jakieś tego konsekwencje np. problemy w ciąży, problemy z donoszeniem? Czy można jakoś pomóc macicy lekami/ hormonami żeby się łatwiej rozciągałą w ciązy??

f2wlcbxmqludqper.png
  • lobelia Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam też małą macice ale nigdy nie przywiązywałam od tego uwagi

paaulik_ lubi tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie Gin właśnie na ostatniej wizycie oznajmił tę wiadomosć...

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ