X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne mamusie Olsztyn okolice
Odpowiedz

mamusie Olsztyn okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki chciałabym zaczerpnąć od Was opinie na temat lekarzy ginekologow w naszym rejonie jestem na początku ciąży , szukałam podobny temat ale nie znalazłam więc zakładam jak przeoczyłam to z góry przepraszam

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na nfz czy prywatnie??? :)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obojętnie

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:37

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do Harania dr. Ze szpital miejskiego Stary kolejowy... Właśnie idę za no można powiedzieć już 3 dni (6lutego)

7a4aio4pfp2702id.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chodzę do Kopczyńskiego, ale ostatnio byłam u Beaty Majewicz prywatnie koszt 160zł ( na NFZ długo się czeka) i jak mi sie uda zafasolkować to będe do niej chodzić:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • pysia88 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić dr Perlińskiego ze szpitala miejskiego. Choć w Olsztynie nie mieszkam już od kilku lat, to bardzo dobrze go wspominam. Jest konkretny, nie robi paniki jak coś się dzieje, bardzo spokojny, sympatyczny i naprawdę zna się na rzeczy:) Wiem, że prywatnie kiedyś przyjmował w przychodni obok szpitala miejskiego na ulicy mariańskiej.

• santoocha Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z Olsztyna....byłam. Od 4 lat już tam nie mieszkam.
    Guru położnictwa to Hoppe. Jego opis usg to wyrocznia.

• pysia88 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Olsztynie nie mieszkam już...jakieś 7 lat, odkąd wyjechałam na studia i tak już nie wróciłam :] Ale jeszcze podczas studiów korzystałam nie raz z pomocy dr Perlińskiego. Jestem w grupie ryzyka nowotworu narządów rodnych, więc naprawdę dobrze się mną "opiekował" i jak tylko coś się działo, można było dzwonić o każdej porze i zawsze podpowiedział co zrobić i wciskał na terminy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 19:31

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ