X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mamy z Płocka.
Odpowiedz

Mamy z Płocka.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu jakieś mamy z Płocka a zarazem starający się o swoje szczęście? :)

• Paula. Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z pod Płocka ;)

słońca łan, akacjowa lubią tę wiadomość

Moj wczesniaczek z 33tc klz9mg7yctlaon6z.png
    9wZYp2.png
    Aniołki: 02.2015 & 06.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    ja jestem z pod Płocka ;)
    O jak miło spotkać w końcu kogoś ze swoich regionów :) a skąd jesteś?

• Paula. Autorytet

Wysłany: 7 marca 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejkowa wrote:
    O jak miło spotkać w końcu kogoś ze swoich regionów :) a skąd jesteś?
    Wyszogród.
    No zauważyłam, że jakoś w Płocka i okolic to mało nas tutaj, bo tak prawdę mówiąc jeszcze nikogo tu nie spotkałam od nas...

9wZYp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Wyszogród.
    No zauważyłam, że jakoś w Płocka i okolic to mało nas tutaj, bo tak prawdę mówiąc jeszcze nikogo tu nie spotkałam od nas...
    Ja siedzę na kilku forach i też nikogo:) ja mieszkam też po za Plockiem tylko że w Juryszewie strony Blichowa i Starozreb:)

• Paula. Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa w tamtą stronę :) no ale do Płocka też bliziutko . No właśnie nie wiem jakoś dziewczyny z Płocka albo nie mają problemu z zajściem w ciążę, albo nie wiem czemu nie zaglądają na takie fora ...

9wZYp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    aaa w tamtą stronę :) no ale do Płocka też bliziutko . No właśnie nie wiem jakoś dziewczyny z Płocka albo nie mają problemu z zajściem w ciążę, albo nie wiem czemu nie zaglądają na takie fora ...
    Jest tyle tych for, ze ciężko kogo kolwiek znaleźć :) jak długo staracie się o swój cud.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ