🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
anita_pe wrote:Melduje się po wizycie. Kropek ma się dobrze. Serduszko bije. CRL 1.07. Do kontroli glukoza. ❤️
Wspaniałe wieści ♥️ -
Natosia gratuluje dobrych wyników 😁
JaMiNi dokładnie tak jak już pisały dziewczyny - nie nakręcaj się. Wiem, że łatwo tak napisać, ale póki nie masz potwierdzenia od lekarza należy zakładać, że wszystko jest ok. W innym wypadku ciagle trzeba by się przejmować, a w ciąży to niewskazane. Pamiętaj, że Twój spokój jest teraz podwójnie ważny ♥️ trzymam kciuki za Twoją wizytę w czwartek 🤞🤞
Anita, Księgowa aż przez was nabrałam ochoty na jakąś zupę 😁🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2023, 23:28
Księgowa lubi tę wiadomość
-
Spencer, za mna chodzi pomidorowa od dwóch dni, ale jakos nie po drodze mi ja zrobić 🙈 nawet zupka chinska by mi starczyla, ale nie mam na stanie akurat pomidorowej 😂Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Dziewczyny właśnie zauważyłam u siebie taki gęsty, zbity a nawet galaretkowaty śluz czytałam że to może być czop śluzowy ale czy to możliwe że jest coś nie tak i powinnam dzwonić do gina? Pierwszy raz coś takiego widzę 🤔
-
Elenaa wrote:Dziewczyny właśnie zauważyłam u siebie taki gęsty, zbity a nawet galaretkowaty śluz czytałam że to może być czop śluzowy ale czy to możliwe że jest coś nie tak i powinnam dzwonić do gina? Pierwszy raz coś takiego widzę 🤔
Za wcześnie na czop, o którym myślisz. 😊
Bez paniki, sluz w ciazy przybiera rozne formy i ciagle sie zmienia. Moze tez nagle go nie byc.Hashimoto + GB.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Za wcześnie na czop, o którym myślisz. 😊
Bez paniki, sluz w ciazy przybiera rozne formy i ciagle sie zmienia. Moze tez nagle go nie byc. -
Elenaa wrote:No właśnie zdziwiłam się jak zobaczyłam ten śluz I wpisałam w Google 🙈 ja ostatnio mam więcej śluzu niż zawsze wiec może to jakieś zbitki niewydalone 🤷🏼♀️
Na pewno to nic niepokojącego 🤗Hashimoto + GB.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Spencer, za mna chodzi pomidorowa od dwóch dni, ale jakos nie po drodze mi ja zrobić 🙈 nawet zupka chinska by mi starczyla, ale nie mam na stanie akurat pomidorowej 😂
Księgowa lubi tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
Co do zup to wczoraj byłam tak zdesperowana i głodna że zrobiłam rosół z kostki😂 niby ekologiczny ale to jednak nie to samo, mam nadzieję że w weekend będę miała szansę ugotować bulion warzywny 😋
Mój mąż jest marudą, oczekuje ze będę się nim zajmować(wiadomo że przy 37,5°C to już karetkę wzywać) ale do pracy łazi🤦♀️ jeszcze bezczelnie się przyznał że w pracy to chociaż chwilę odpocznie, bo w domu chore dzieci i ja mu nie pozwolimy. Wkurzył mnie tym strasznie, bo w ciągu tych 15 miesięcy ja też byłam nie raz chora i czułam się bardzo źle, a nie mogłam liczyć na niczyją pomoc i chwilę odpoczynku. Sorki ale musiałam się komuś wyżalić -
Człowiek wstaje rano, głoduje, żeby spuścić krew, a tam zamknięte 😡
Dziewczyny, długo czekacie na wyniki podstawowe w ciąży? Typu grupa krwi, HIV, glukoza
Chciałam to zrobić dziś, żeby być pewną, że będą na piątkową wizytę gotowe. Jak jutro spuszcze to się wyrobią? 🧐
Piękny ten słoneczny dzień 😍 choć troszkę zimny🥴04.2023 💔8tc
18.12.2023💔19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
12.2024 ⏸️ Grudniowy cud💫🌈
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Incognitka wrote:Człowiek wstaje rano, głoduje, żeby spuścić krew, a tam zamknięte 😡
Dziewczyny, długo czekacie na wyniki podstawowe w ciąży? Typu grupa krwi, HIV, glukoza
Chciałam to zrobić dziś, żeby być pewną, że będą na piątkową wizytę gotowe. Jak jutro spuszcze to się wyrobią? 🧐
Piękny ten słoneczny dzień 😍 choć troszkę zimny🥴
tego samego dnia miałam wynikirobiłam w Diagnostyce, ale bez oznaczenia grupy krwi, bo miałam to już w domu.
-
Incognitka wrote:Człowiek wstaje rano, głoduje, żeby spuścić krew, a tam zamknięte 😡
Piękny ten słoneczny dzień 😍 choć troszkę zimny🥴👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
nick nieaktualnyIncognitka wrote:Człowiek wstaje rano, głoduje, żeby spuścić krew, a tam zamknięte 😡
Piękny ten słoneczny dzień 😍 choć troszkę zimny🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2023, 09:13
-
Bella_89 wrote:Co do zup to wczoraj byłam tak zdesperowana i głodna że zrobiłam rosół z kostki😂 niby ekologiczny ale to jednak nie to samo, mam nadzieję że w weekend będę miała szansę ugotować bulion warzywny 😋
Mój mąż jest marudą, oczekuje ze będę się nim zajmować(wiadomo że przy 37,5°C to już karetkę wzywać) ale do pracy łazi🤦♀️ jeszcze bezczelnie się przyznał że w pracy to chociaż chwilę odpocznie, bo w domu chore dzieci i ja mu nie pozwolimy. Wkurzył mnie tym strasznie, bo w ciągu tych 15 miesięcy ja też byłam nie raz chora i czułam się bardzo źle, a nie mogłam liczyć na niczyją pomoc i chwilę odpoczynku. Sorki ale musiałam się komuś wyżalić
Znam to. Jedna z trudniejszych rzeczy w macierzyństwie, kiedy mama się czuje źle. Walka o przetrwanie. -
Piękny ten słoneczny dzień 😍 choć troszkę zimny🥴 -
nesairah wrote:Znam to. Jedna z trudniejszych rzeczy w macierzyństwie, kiedy mama się czuje źle. Walka o przetrwanie.
-
Piękny ten słoneczny dzień 😍 choć troszkę zimny🥴 -
Bella_89 wrote:Co do zup to wczoraj byłam tak zdesperowana i głodna że zrobiłam rosół z kostki😂 niby ekologiczny ale to jednak nie to samo, mam nadzieję że w weekend będę miała szansę ugotować bulion warzywny 😋
Mój mąż jest marudą, oczekuje ze będę się nim zajmować(wiadomo że przy 37,5°C to już karetkę wzywać) ale do pracy łazi🤦♀️ jeszcze bezczelnie się przyznał że w pracy to chociaż chwilę odpocznie, bo w domu chore dzieci i ja mu nie pozwolimy. Wkurzył mnie tym strasznie, bo w ciągu tych 15 miesięcy ja też byłam nie raz chora i czułam się bardzo źle, a nie mogłam liczyć na niczyją pomoc i chwilę odpoczynku. Sorki ale musiałam się komuś wyżalić -
Czesc dziewczynki
Elena na pewno to po prostu śluz a nie czop,.dopytaj lekarza na wizycie:)
Co do zup to ja ostatnio miałam taki smak na barszcz,zrealizowałam go i teraz bym nie tknęła znowu 😂😂 mam tak z kilkoma rzeczami,ze niedawno dałabym się pokroić a teraz fujka.Ale widze,ze dzisiaj w restauracji obok maja grzybowa i chyba się skuszęElenaa lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Piękny ten słoneczny dzień 😍 choć troszkę zimny🥴2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."