X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miesiączka po odstawieniu tabletek
Odpowiedz

Miesiączka po odstawieniu tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej... kiedy dostałyscie miesiączki po odstawieniu tabletek ...?? Nie chodzi tu o krwawienie z odstawienia a o normalną juz miesiączkę... i kiedy wam sie udało zajść w ciażę po odstawieniu tabsów?

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam krwawienia normalnie, a potem przyszedł okres po 29 dniach, kolejny po 26, zobaczymy co dalej ale też wygląda na regularny :) A z tego co czytam to różnie bywa, jedne w pierwszym, drugim... A inne po pół roku czy roku. Zależy jak tam się sprawy mają chyba :P

Agis29 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ