Miesiaczka w ciazy???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Basiulka ja mialam podobnie jak Ty dzis powinnam dostac @ ale jak na razie jej nie ma.
A ja mialam ale bardzo dziwny raczej to nie byl moj okres tym bardziej,ze dzisiaj zmierzylam temperature waginalnie bo ciekawa bylam,czy bedzie wyzsza ale mialam 35,6 takze niska,Przegladalam tez 50 ostatnio dodanych wykresow i byl tam wykres pewnej dziewczyny ktorej temp z ponad 37 stopni C spadla do 35,9 i test ciazowy pozytywny
Albo na innym wykresie temp utrzymywała,sie na 36,23 a spadla do 35,9 i tez pozytywny test . . . A ja myślałam,ze w ciazy jest wysoka temp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia ja też miałam podobny przypadek do ciebie. Miała przez 3 dni takie skąpe kwawienia ni to @ ni cos innego. Ciężko było stwierdzić. Jednak ja robiła wtedy tylko test i wyszła 1 kreska. Potem dałam sobie spokój. testy nie zawsze pokazują prawdę lepsza beta.
A co do temperatury to słyszałam że nie zasze w ciąży jest podwyższona. To nie jest normabasiulkaa_89, Fredka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Nie mam wyjścia Rucia Ale ja mam tez nadżerkę i myślę,że to tez przez nia mam zaburzenia w cyklu,w miesiączce
Basiu ja również mam nadżerkę i w żaden sposób nie zaburzała mi cyklu miesiaczkowego. Z tego co zdązyłam wyczytać, to nie powinna wpływać na cykl miesiączkowy.
Najczęstsze przyczyny braku miesiączki:
Zaburzenia odżywiania
Torbielowatość jajników
Zaburzenia hormonalne
Silny stres
Zaburzenia czynności tarczycy
Czasami krwawienie nie występuje w trakcie podróży
Może któryś z powyższych czynników na wpływ na twoją @ -
nick nieaktualnyMożesz nie zauważyć jakiegoś znaczącego skoku temperatury w ciąży z różnych powodów. Możesz mieć zbyt małe stężenie progesteronu we krwi, co jest niebezpieczne dla ciąży, gdyż niski progesteron może spowodować poronienie. Prz anemii również temperatura ciała jest niska. Wiele czynników ma wpływ na temperaturę. Dlatego jeżeli masz jakieś wątpliwości najlepiej udać się na betę
Miriam lubi tę wiadomość
-
witajcie ..ja też zawsze mam obfity @,trwajacy zawsze pięć dni,regularne cykle 28 dniowe..ale w tym miesiącu coś się pochrzaniło i @ dostałam tydzień wcześniej i była bardzo skąpa ...leciutkie krwawienie...po tum krwawieniu zrobiłam test ale negatywny...co to może być...może zrobiłam go za wcześnie....
-
Hej, dziewczyny jestem tu nowa i mam kilka wątpliwości liczę na Waszą wyrozumiałość otóż z Mężem podjeliśmy pierwszą próbę starania się o Dziecko. Cykle mam dość regularne 31-32 dni, owulacja od 21-22 dnia. Podjeliśmy starania w 19-23 dnia cyklu, śluz bardzo płodny, temperatura z tych wyższych (chociaż ogólnie mam bardzo niskie temperatury) i tutaj moje pytanie. 5 dni po domniemanym zapłodnieniu spadła mi temp. Potem wróciła do normy. Dzisiaj w 31 dniu cyklu robiłam test i wyszła bardzo bladziutka kreseczka i miałam niższą temp. Czy jest szansa na Potomstwo w tym cyklu? Co o tym sądzicie ? Bardzo pragniemy Dziecka
rybka lubi tę wiadomość
Czikitkaaa18 -
Czikitkaaa wrote:Hej, dziewczyny jestem tu nowa i mam kilka wątpliwości liczę na Waszą wyrozumiałość otóż z Mężem podjeliśmy pierwszą próbę starania się o Dziecko. Cykle mam dość regularne 31-32 dni, owulacja od 21-22 dnia. Podjeliśmy starania w 19-23 dnia cyklu, śluz bardzo płodny, temperatura z tych wyższych (chociaż ogólnie mam bardzo niskie temperatury) i tutaj moje pytanie. 5 dni po domniemanym zapłodnieniu spadła mi temp. Potem wróciła do normy. Dzisiaj w 31 dniu cyklu robiłam test i wyszła bardzo bladziutka kreseczka i miałam niższą temp. Czy jest szansa na Potomstwo w tym cyklu? Co o tym sądzicie ? Bardzo pragniemy Dziecka
-